Primele imagini de la filmările lui Terminator: Genesis

de Cristina Grigore în 30 Mai 2014
Lansarea lui Terminator: Genesis va avea loc în luna iulie a anului viitor

Arnold Schwarzenegger  revine în rolul unui T-800 îmbătrânit în noul film Terminator, ale cărui filmări au început deja în New Orleans, de unde avem, grație publicației Daily Mail, primele imagini. Așa cum a explicat Schwarzenegger anterior, aspectul fizic schimbat al robotului său este posibil datorită deteriorării țesutului epidermic pe care îl poartă acesta.

Emilia Clarke apare în rolul lui Sarah Connor, Jason Clarke este John Connor, iar Jai Courtney îl interpretează pe Kyle Reese. Alături de ei, celebrul Terminator. Cum scenariul imaginat de Patrick Lussier și Laeta Kalogridis cuprinde și călătoria în timp, este posibil ca scena în desfășurare să îi arate pe Sarah și Kyle la prima întâlnire cu fiul lor adult.

Schwarzenegger a arătat că în film va apărea și versiunea mai tânără a lui Terminator. ,,Va exista un model mai tânăr a lui T-800, însă… ce face acest model ulterior în film, după ce este reprogramat, și cine ajunge să îl controleze… Va fi o extrem de interesantă răsturnare de situație”, promite starul.

Lansarea lui Terminator: Genesis va avea loc în luna iulie a anului viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genesis, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 mai 2014 10:23
Pe cat o iubesc pe ea, pe atat il urasc pe Courtney :))). Ea nu pare dura deloc, eh, Linda Hamilton e unica.
cristi23 pe 30 mai 2014 13:22
eu sper sa fie bun filmul...daca s-ar putea apropia de variantele lui james cameron....primele 2 filme.......atunci ar iesi un nou film bun..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells