Prima imagine oficială cu Arnold Schwarzenegger în Terminator: Dark Fate

de Cristina Grigore în 5 Apr 2019
„Am încercat din răsputeri să facem ca filmul să fie diferit şi să aducă ceva nou”, a spus regizorul Tim Miller

Site-ul IGN a publicat noi imagini oficiale din Terminator: Dark Fate, în care îl putem vedea pentru prima dată şi pe starul seriei, Arnold Schwarzenegger.

Filmările celei de-a şasea părţi a francizei au început în luna mai a anului trecut, iar realizatorii au dezvăluit încă din vară cum va arăta în film Linda Hamilton, care îşi reia după 25 de ani legendara partitură a lui Sarah Connor. Alături de ea, în imaginea ce surprindea un trio feminin gata de acţiune, se mai aflau Mackenzie Davis şi Natalia Reyes, despre care putem doar presupune în acest moment, în lipsa unui sinopis oficial, că vor avea roluri centrale în poveste.

Regizorul Tim Miller (Deadpool) a dezvăluit într-un interviu acordat IGN că întoarcerea lui Sarah Connor în franciză a fost ceea ce a făcut filmul „atractiv” şi că fără ea Dark Fate nu ar fi fost posibil. Cineastul a lăudat şi noile actriţe din serie: „Mackenzie este fantastică, cred că oamenii vor fi uimiţi să vadă cât de dură poate fi. […] Şi Natalia este minunată, deşi atunci când o vezi prima dată te gândeşti «O, nu ar putea fi o luptătoare, un soldat, sau ceva atât de incitant». Sau poate crezi că va fi pusă în umbră de celelalte personaje. Dar nu este deloc aşa. E grozavă”.

„Am încercat din răsputeri să facem ca filmul să fie diferit şi să aducă ceva nou – nu o să vedeţi doar lupte; filmul este ca o călătorie cu roller coaster-ul şi este grozav”, a mai spus Miller.

Din distribuţie mai fac parte (ultimii în galeria de imagini) Diego Boneta şi Gabriel Luna, creditat cu rolul Terminatorului pe IMDB.com.

Terminator: Dark Fate, cu James Cameron printre producători, se lansează în cinematografele noastre pe 1 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta, Gabriel Luna, Terminator: Dark Fate

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Părerea ta

Spune-ţi părerea
setyxx pe 5 aprilie 2019 20:26
Mi-ar fi placut sa-l vad din nou si pe Robert Patrick :)
0ctavian pe 8 aprilie 2019 15:33
Nu cred ca ar fi avut cum sa il introduca intr-un nou film. Personajul interpretat pe Robert Patrick in T2 nu mai are cum sa fie reintrodus in scenariu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells