Prima imagine oficială a lui Rhino din The Amazing Spider-Man 2

de Cristina Grigore în 12 Mai 2013
Cel de-al treilea antagonist al peliculei are un debut „furios”

Regizorul Marc Webb a dezvăluit anterior, pe pagina sa de Twitter, imagini cu Electro şi Harry Osborn din The Amazing Spider-Man 2 şi a completat ieri echipa de antagonişti cu The Rhino, anunţă IGN.com.

Personajul este la origine un imigrant rus, Aleksei Sytsevich, ajuns în America cu scopul de a găsi de muncă pentru a asigura traiul familiei sale. Lipsit de educaţie şi inteligenţă, dar extrem de puternic şi de rezistent, este racolat de diverse organizaţii criminale. Organizaţia Eastern Bloc îi propune la un moment dat să facă parte dintr-un experiment inedit, ce includea un tratament chimic, radioactiv, ce a făcut ca un polimer neobişnuit să se facă una cu pielea şi să îi ofere o putere şi o viteză incredibile. I s-a dat numele de cod Rhino şi a fost pus să lucreze ca super-asasin.

Rhino este creaţia lui Stan Lee şi a John Romita şi a apărut prima dată în benzile desenate The Amazing Spider-Man din 1966. Deşi nu este villain-ul principal în The Amazing Spider-Man 2, Rhino –dacă luăm în calcul şi expresia de furie de pe faţa acestuia - se va dovedi a fi un adversar redutabil al supereroului, cu care are în benzile desenate, numeroase confruntări.

Exploreaza subiecte similare:

Marc Webb, The Amazing Spider-Man 2

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MikkaelWolfganger pe 12 mai 2013 11:38
Arata ca un tractorist din Europa de Est,cu acelasi trening adidas vechi de vreo 2 decenii, luat in freza binisor si pregatit de putina violenta domestica.Mor cand ii vad pe americani reprezenentandu-i est-europeni in halul asta.Precis il vor pune Giamatti sa ii dea si cu un accent rusesc cat mai cretin.
MikkaelWolfganger pe 12 mai 2013 15:27
am mancat un *pe*.
cosmin742000 pe 12 mai 2013 14:40
Al doilea articol despre nimic
radurex25 pe 12 mai 2013 22:01
al doilea comentariu la acest articol e al unui nimic
rizea.alex70 pe 13 mai 2013 16:58
Asa e radurex25...;)
Macabru pe 12 mai 2013 16:53
Nu prea-l vad eu p-asta mare antagonist. Tot Jamie Foxx, in rolul lui Electro cred ca va face tot filmul.
radurex25 pe 12 mai 2013 22:02
cam multi baieti rai, nu credeti? msi sre un pic si ii anunta pe the sinister six
cristi23 pe 13 mai 2013 18:06
sa vedem ce va fi.........
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2013 19:19
Foarte determinant pare sa fie in fotografie, sper sa se dovedeasca la fel si in film, am mari asteptari!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells