Prima imagine din serialul Loki îl poartă pe Tom Hiddleston în anii ’70

de Cristina Grigore în 10 Iun 2019
Prezența personajului în această perioadă este explicată prin ideea de multivers introdusă în Endgame

Loki, unul dintre cele mai așteptate seriale ale Disney+, s-a prezentat în fața fanilor cu o primă imagine oficială, anunță Screenrant.com. Aceasta (un concept-art ce include și logo-ul seriei) a fost dezvăluită în cadrul unei întâlniri avute de Kevin Feige, președintele Marvel, cu investitorii Disney.

După titlul filmului din background (Jaws) Loki s-ar afla în 1975 – de la haine la mașini, este clar că personajul a nimerit în anii ’70. Va fi, se pare, doar unul dintre momentele din trecut în care „aterizează” (conform unor comentarii anterioare ale realizatorilor, îl vom vedea în diverse momente „cu greutate” din istoria omenirii).

Într-un interviu acordat publicației The Insider, cineaștii Joe și Anthony Russo (Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: The Winter Soldier) au explicat cum stau lucrurile după „evadarea” lui Loki și dacă există „un trecut” în care personajul încă există.

„La final, când Căpitanul America repune la locul lor în timp Pietrele Infinitului, oare corectează și acele linii temporale ce nu ar fi trebuit să existe? Aceasta era intenția lui”, spune Joe Russo. El explică apoi cum, subtilizând una dintre Pietre, Loki are șansa de a-și crea propria linie temporală.

„Lucrurile devin foarte complicate”, continuă cineastul. „Ar fi imposibil pentru Căpitan să corecteze acest lucru dacă nu îl găsește pe Loki. În momenul în care acesta face un lucru atât de dramatic – ia Piatra Spațiului – el creează o ramificație a realității”, mai explică el.

Tom Hiddleston va reveni în rolul Zeului Înșelăciunii în serialul platformei de streaming Disney+ (ce se va lansa la finalul acestui an). Personajul a fost ucis în linia temporală principală – din Avengers: Infinity War – iată însă că ideea de multivers, introdusă la finalul lui Endgame, îi asigură biletul de revenire în fața publicului în Loki.  

Exploreaza subiecte similare:

Joe Russo, Kevin Feige, Tom Hiddleston, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: The Winter Soldier

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells