Prima imagine cu Leonardo DiCaprio din The Revenant

de Ştefan Dobroiu în 21 Ian 2015
Thrillerul western al lui Alejandro González Iñárritu ar putea fi favorit la Oscar 2016

Alejandro González Iñárritu este unul dintre favoriţii la Oscarurile de anul acesta, cu Birdman (o cronică aici), dar regizorul mexican nu pare să se dea dus din atenţia membrilor Academiei nici la anul, pregătind în acest moment The Revenant. Cei de la Entertainment Weekly au publicat prima imagine din filmul cu Leonardo DiCaprio în rolul principal.

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acțiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoși, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinși de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele și echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare pe cei care l-au părăsit.

Leonardo DiCaprio interpretează rolul titular, iar cei trei pe care se va răzbuna sunt jucaţi de Tom Hardy, Will Poulter şi Domhnall Gleeson. Răspunzător de imaginea filmului este Emmanuel Lubezki, oscarizat pentru Gravity şi un foarte probabil nou câştigător în februarie pentru excelenta imagine a lui Birdman.

The Revenant este programat pentru lansarea americană pe 25 decembrie. În România va putea fi văzut din 21 ianuarie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Alejandro González Iñárritu, leonardo dicaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson, Birdman, The Revenant

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 21 ianuarie 2015 19:55
e vremea lui Leo sa castige si el un oscar
lau96 pe 21 ianuarie 2015 21:20
Cu siguranta DiCaprio va castiga intr-un final primul sau Oscar cu acest rol.
Han_Solo pe 22 ianuarie 2015 11:15
Well, Leo se chinuie prea tare sa castige un Oscar. Cred ca aproape orice actor chiar si mai slab decat el ar fi castigat un Oscar pana acuma daca juca aceleasi roluri ca si Di Caprio. I mean, omu asta joaca doar in filme de oscar de vre-o 15 ani.
Bayard pe 22 ianuarie 2015 12:57
Mda, si in niciun an nu a fost cel mai bun.
Bayard pe 22 ianuarie 2015 12:59
Probabil asta e in sfarsit un rol care sa merite Oscarul pt Di Caprio, in sfarsit a ales un rol care sa-l impinga la extreme, pana acum desi a avut roluri bune era intotdeauna popular, iubit, sexy etc etc... Oricum, filmul in sine are sanse sa mature toate cateogriile, cand are asa distributie, asa poveste si asa regizor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells