Preşedintele Marvel explică de ce Thanos a trebuit să aştepte atâţia ani pentru propriul film

de Gloria Sauciuc în 28 Apr 2018
Perspectiva lui Thanos asupra evenimentelor este un punct important al filmului Răzbunătorii: Războiul Infinitului

Weekendul acesta, Thanos, Titanul nebun, şi-a primit locul binemeritat pe tronul Universului Cinematografic Marvel: premiera lui Avengers: Infinity War a avut loc la nivel global.

Marvel a trebuit să aştepte aproape un deceniu până să îi acorde lui Thanos atenţia meritată, pentru simplul motiv că nu existau destui eroi cu care acesta să se lupte. În scenele de după generic ale Avenger-ilor din 2012, semnat de către Joss Whedon, publicului i se prezenta un nou erou negativ, Thanos, care răspunde un un rânjet sigur pe sine atunci când este avertizat de potenţialul oamenilor. Ceea ce ştiam pe atunci erau maşinaţiunile sale întunecate, însă nu şi că urma să devină un celebru erou negativ ce avea să semene moarte în jumătate din Univers.

Kevin Feige, președintele Marvel, într-o discuţie cu Slashfilm, a explicat: „ştiam că este nevoie să introducem mai multe personaje dacă voiam să facem dreptate poveștii cu Pietrele Infinitului. Aşa că Thanos nu urma să fie eroul negativ în Avengers 2. Nu urma să fie eroul negativ nici în Gardienii Galaxiei. Pentru simplul motiv că nu existau destui eroi care să i se opună...”

Acum, cu 19 filme la activ, cu numeroşi eroi care reprezentau facţiuni multiple ale Marvel Universe, ora lui Thanos a venit. „Am vrut ca filmul Captain America să fie unul de epocă despre cel de-Al Doilea Război Mondial. Acesta era un risc. Nu mai fusese până atunci un film cu supereroi de epocă. Şi una dintre ideile filmului era să includem Cubul Cosmic, astfel încât eroul negativ să beneficieze de tot felul de arme şi de o variantă alternativă a celui de-Al Doilea Război Mondial. Apoi am început să construim Cubul în contextul universului altor filme, după care am înţeles că avem nevoie de Pietrele Infinitului”.

Așadar, avem parte de prima apariţie a Pietrelor Infinitului, care sunt mai mult decât o cutie cu surprize, fiind deja anunţate în filmul Thor din 2011, atunci când aflam că Mănuşa Infinitului face parte din arsenalul lui Odin. Desigur, Thor: Ragnarok a subliniat că mănuşa era un fals, deschizând drumul către Infinity War.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 va folosi tot scenariul lui James Gunn

Asigurarea vine de la fratele cineastului, Sean Gunn

Pălăria originală din Indiana Jones s-a vândut cu o sumă record

Printre obiectele scoase la licitaţie s-a aflat şi o mască de stormtrooper din Star Wars

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 19:47
Zece ani, dar Thanos a meritat asteptarea si a intrat triunfator pe firmamentul mult indragitei productii Marvel, 'Avengers: Infinity War".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells