Premierele săptămânii 24-30 aprilie 2015

de Ştefan Dobroiu în 24 Apr 2015
Află ce-i de văzut în acest weekend pe marile ecrane

Acest sfârşit de săptămână vine cu al doilea mare eveniment cinematografic al lunii aprilie, şi anume lansarea unuia dintre cele mai aşteptate blockbustere ale anului, Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron. Această premieră a avut un plus de atracţie pentru Cinemagia pentru că am reuşit să vedem filmul luni la Londra, după care am scris prima cronică din România a filmului şi ţi-am povestit cum am petrecut 30 de minute cu popularii actori din distribuţie. Iată mai jos recomandările noastre cu privire la premierele acestei săptămâni.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/The Avengers: Age of Ultron
Pentru mulţi este cel mai aşteptat film al anului, iar fanii primei părţi cu siguranţă nu vor fi dezamăgiţi de noua creaţie a lui Joss Whedon, scenaristul şi regizorul care ştie să combine ca nimeni altul acţiunea, umorul şi emoţia. Răzbunătorii 2 este o desfăşurare de forţe şi este de apreciat şi pentru modul cum aranjează tabla de şah pentru următoarele aventuri din universul cinematografic Marvel, pregătind premisele pentru Captain America: Civil War, aşteptat în mai 2016.

Child 44. Crime trecute sub tăcere
Până îl vedem în Mad Max: Fury Road, sequelul care ne tot uimeşte cu trailerele sale de vreo jumătate de an încoace, iată-l pe Tom Hardy vorbind cu accent rusesc în această ecranizare după bestsellerul scris de Tom Rob Smith. Actorul britanic este Leo Demidov, un agent KGB din anii '50 care va ajunge să fie implicat în prinderea unuia dintre cei mai notorii criminali în serie din istoria Rusiei. Asta în timp ce autorităţile refuză să ia în considerare că un astfel de monstru ar fi în libertate, pentru că admiterea existenţei sale ar fi prejudiciat imaginii societăţii perfecte a Rusiei comuniste. Cartea a fost urmată de două continuări, vom vedea dacă se va întâmpla acelaşi lucru şi cu filmul.

Domnişoara Julie/Miss Julie
Jessica Chastain schimbă în câţiva ani mai multe genuri ca alţi actori într-o viaţă. În premiera din această săptămână actriţa aşteptată anul acesta şi în horror-ul Crimson Peak interpretează personajul titular, fiica unui irlandez bogat care îl seduce, de-a lungul unei nopţi de petrecere, pe John (Colin Farrell), valetul tatălui ei. Regizoare este Liv Ullmann, actriţa devenită celebră în toată lumea după rolul principal din Persona lui Ingmar Bergman.

Cel Ales
Avem parte şi de film românesc în această săptămână, cu Bogdan Stanoevici, controversatul fost ministru al românilor de pretutindeni şi actual secretar de stat în Ministerul Culturii, întorcându-se la actorie. Povestea personajului principal, domnul X, începe în anii '80, când este ajutat să fugă din ţară. Drept răsplată pentru acest ajutor i se va cere mai târziu să comită o crimă. În prezent, domnul X trebuie să îşi asume consecinţele faptelor sale.

Suntem cele mai tari!/We Are the Best!/Vi är bäst!
Unul dintre cele mai ataşante, energice şi premiate filme scandinave ale ultimilor ani, Suntem cele mai tari! ne poartă în Stockholm-ul anilor '80, când trei fete ţin morţiş să fondeze o trupă punk, deşi nu au instrumente şi toţi cei din jur sunt de părere că istoria acestui gen muzical s-a sfârşit. O poveste despre vise, ce faci pentru a ţi le îndeplini şi cum este să fii singur împotriva tuturor.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers: Age of Ultron, Miss Julie, Child 44, Cel Ales, Vi är bäst!

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 24 aprilie 2015 11:30
Child 44 si The Avengers de neratat!
danny987 pe 24 aprilie 2015 17:31
Child 44 e o porcarie de film.
DeadSea07 pe 24 aprilie 2015 20:11
The Avengers : Age Of Ultron de neratat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells