Noul trailer Insurgent, comentat

de Gloria Sauciuc în 16 Dec 2014
Filmul are premiera în România pe 21 martie 2015

A apărut trailerul SF-ului distopic Insurgent, continuarea lui Divergent, şi este plin de acţiune, anunţând un film mult mai alert, cu şi mai mare suspans.

Publicaţia Collider scrie că sunt momente în acest trailer care amintesc de Matrix, referindu-se la conectarea lui Beatrice 'Tris' Prior (Shailene Woodley) la cabluri. Să fie Jeanine (Kate Winslet) o combinaţie de Morpheus cu Agent Smith?

Pe de altă parte, ce anume se ascunde în cutie? După Jeanine, cutia conţine „viitorul pe care îl merităm". Însă Caleb (Ansel Elgort) dezvăluie că, de fapt, Jeanine testează conţinutul acesteia pe Divergenţi. Ştim că printre ei se numără şi Tris, şi Four, ambii demascaţi ca Divergenţi atunci când serul de spălare a creierelor nu a funcţionat în cazul lor.

În afară de cutia care ne dă fiori reci, filmul surprinde eforturile lui Tris şi ale lui Four de a comunica cu cei care nu se integrează într-una dintre categorii, dar oferă în acelaşi timp şi acţiune - scena cu trenul îţi taie răsuflarea.

Trailerul surprinde şi câteva scene cu Eric (Jai Courtney) şi cu Peter (Miles Teller). Am văzut şi câteva imagini-surpriză cu Tris şi cu mama ei. Există o scenă spoiler  în care Tris, după un experiment, sparge un perete de sticlă şi o atacă pe Jeanine, o scenă care va schimba cursul acţiunii.

Sinopsis oficial

Dacă primul film din serie s-a încheiat cu Tris şi cu Four  în postură de fugari după o tentativă de lovitură de stat a Erudiţilor, Insurgent ridică miza pentru personaje atunci când Tris îşi caută aliaţi printre ruinele unui Chicago distopic.

Tris (Woodley) şi Four (James) sunt acum fugari, vânaţi de către Jeanine (Winslet), liderul unei elite de Erudiţi însetaţi de putere. Contracronometru, ei află că familia lui Tris şi-a dat viaţa pentru ei, şi că Erudiţii vor face orice pentru a-i putea opri. Chinuită de trecut dar disperată să-i protejeze pe cei dragi, Tris, cu Four alături, înfruntă provocare după provocare pe măsură ce află adevărul despre trecutul şi viitorul lumii lor.

Exploreaza subiecte similare:

Divergent, Insurgent, Shailene Woodley, Ansel Elgort, Miles Teller, Jai Courtney

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells