Meryl Streep va juca în sezonul 2 din Big Little Lies. Cu cât va fi plătită actriţa

de Cristina Grigore în 25 Ian 2018
Serialul va începe filmările în martie; lansarea este programată pentru 2019

Big Little Lies, unul dintre serialele lui 2017 recompensat cu o mulțime de premii - multe dintre acestea au mers către  Nicole Kidman și Alexander Skarsgård – o va avea în distribuție, în sezonul doi, pe Meryl Streep.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, personajul său se va numi Mary Louise Wright. Aceasta va fi preocupată de „binele şi siguranţa nepoţilor” după moartea lui Perry (Skarsgård), soţul personajului interpretat de Nicole Kidman.

Unele surse citate de Variety.com arată că Streep (actriţa cu cele mai multe nominalizări la Oscar din istorie) va primi - pentru fiecare episod în care va apărea - 800.000 de dolari. Nu este însă foarte clar cum se compară această sumă cu cele pe care le vor primi actriţele principale din serial.

Anul trecut, atât Reese Witherspoon, cât şi Nicole Kidman, au primit fiecare între 250.000 şi 350.000 pe episod, însă anul acesta salariul protagonistelor ar putea ajunge la un milion de dolari.

Big Little Lies va începe filmările în martie. Lansarea este programată pentru 2019. Este de aşteptat ca Laura Dern, Zoe Kravitz şi Shailene Woodley să îşi reia partiturile. 

Exploreaza subiecte similare:

Big Little Lies, Meryl Streep, Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoë Kravitz, Shailene Woodley

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells