Mel Gibson va fi „consilier“ pentru o superproducție chineză despre Al Doilea Război Mondial

de Gloria Sauciuc în 16 Iul 2015
Bruce Willis a fost distribuit în rolul principal al filmului

Mel Gibson a fost angajat pe post de consultant pentru The Bombing, un blockbuster 3D chinezesc ce se desfăşoară în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, conform Variety. Actorul Mel Gibson se va alătura producției chinezești 3D The Bombing, în care joacă Bruce Willis ca pilot de vânătoare american ce apără oraşul Chongqing împotriva ataculurilor japoneze.

Bruce Willis  va juca rolul unui pilot american care se oferă voluntar să ajute oamenii din orașul Chongqing să se apere de bombardamentele japoneze...

„Mel este interesat de ceea ce s-a întâmplat în acea perioadă de timp și oferă sugestii privind modul în care să se facă filmul”, a declarat Shi Jianxiang, fondator şi CEO al Shanghai Kuailu Investment Group, compania care finanţează proiectul de 65 de milioane de dolari. „Este foarte profund...”

Gibson, care încă încearcă să-şi reconstruiască cariera după ce condusul în stare de ebrietate l-a făcut în 2006 să strige un abuz antisemit la adresa unui ofițer de poliție, se va alătura proiectului ca director artistic şi „consilier de creație”.

Şi Gibson şi Willis au apărut în franciza Expendables/Eroi de sacrificiu, care s–a dovedit a fi extrem de populară în rândul publicului chinez. Willis l-a jucat pe agentul CIA Mr. Church în primele două filme, în timp ce Gibson s-a alăturat ca fost erou de sacrificiu în rolul negativ al lui Stonebanks din al treilea film. Willis nu a apărut în ultima parte, iar creatorul francizei, Sylvester Stallone, l-a descris ca fiind „lacom și leneș”, după ce actorul ar fi cerut un onorariu de 1 milion de dolari pe zi...

The Bombing, care va fi regizat de Xiao Feng, este adus pe marele ecran pentru a comemora 70 de ani de la victoria aliaţilor în Al Doilea Război Mondial. „Sper ca publicul din întreaga lume să poată aprecia cruzimea războiului și curajul, determinarea și capacitatea de a lupta împotriva acestuia“, a spus Jianxiang. „China are nevoie de astfel de filme care oferă speranță și înţelepciune”.

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 16 iulie 2015 14:17
Desi imi place mult Mel Gibson, acest film nu va fi decat o nou propaganda chinezeasca despre marele popor comunist si al sau salvator - Comunismul.
fendal pe 16 iulie 2015 15:16
Sper ca va fin fain

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells