Lumea Gardienilor Galaxiei şi cea a Răzbunătorilor, combinate?

de Gloria Sauciuc în 25 Dec 2014
Regizorul James Gunn dă replică speculaţiilor cu privire la „încrucişarea” lumii Gardienilor Galaxiei şi a The Avengers

Regizorul James Gunn a scris pe Facebook pentru a clarifica câteva lucruri despre cele mai celebre echipe de supereroi de la Marvel - şi dacă acestea se vor mai reuni pentru a forma o echipă super-puternică.

Zvonurile au luat naştere de la un interviu în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu Jeff Goldsmith, în care Gunn sublinia independenţa scenariului de la Gardienii Galaxiei faţă de acţiunea din The Avengers: „Guardians of the Galaxy nu este un prequel pentru Avengers 3 şi 4”, declara regizorul la momentul respectiv.

Păstrând proporţiile, suntem cu toţii de acord cu un lucru: că a fost necesar să fie separaţi Gardienii Galaxiei faţă de eroii pământeni de la Marvel, mai ales că au la dispoziţie o întreagă galaxie pe care să o exploreze, şi astfel să mărească universul benzilor desenate Marvel.

„Ne-am dorit să ne asigurăm că au propria lor mitologie, prea puţin afectată de personajele de pe Pământ. Desigur că cele două categorii se mai amestecă, dar acest mix nu este principalul obiectiv al poveştilor lor”, a concluzionat Gunn.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tafalogugabriel pe 27 decembrie 2014 18:26
Asta e grozav.Asta e exact aceeasi opinie pe care o am si eu.Cu siguranta vom avea un crossover intre cele 2 echipe intr-un film la un moment dat (Razbunatorii : Infinity War probabil),insa gardienii ar trebuii sa fie folositi pentru a dezvolta cat mai mult acest univers cinematografic Marvel pe care il urmarim de cativa ani buni,pentru a vedea ce altceva mai este acolo,pe langa toate intamplarile si personajele de pe pamant si din Asgard.Astea fiind spuse,ma bucur ca vor sa procedeze asa si abia astept sa vad ce o sa iasa in continuare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells