Lansarea lui Rampage i-a amintit lui Dwayne Johnson de eșecul lui Doom

de Cristina Grigore în 12 Apr 2018
Actorul admite insuccesul filmului din 2005, însă susține că Rampage are un atu – „este captivant şi amuzant”

La scurtă vreme după lansarea lui Jumanji: Welcome to the Jungle, îl vom vedea pe Dwayne Johnson într-o nouă aventură ce are ca sursă de inspiraţie un joc - Rampage. De această dată este vorba despre un joc video (şi încă unul destul de vechi), iar adaptarea i-a amintit starului de acţiune de eşecul peliculei Doom. Lansat în 2005, Doom a fost catalogat de critici drept un „dezastru”.

Într-un interviu acordat TotalFilm.com, Johnson a mărturisit, fără ocolişuri, că după experienţa cu Doom, a înţeles cât de problematică este adaptarea unui joc video: „Am trăit blestemul jocurilor video, căci am făcut Doom. Iar Doom, bazat pe un joc extrem de popular, a fost incredibil de prost primit. Am trecut de această nereuşită, am experimentat «blestemul»”. 

Johnson a ţinut însă să menţioneze că, în cazul lui Rampage, s-a avut în vedere evitarea greşelilor anterioare. Filmul „este captivant şi amuzant, lucruri ce, din punctul meu de vedere, nu se pot spune despre Doom”, a subliniat el.

Filmul Doom, în regia lui Andrzej Bartkowiak (Romeo Must Die, Exit Wounds), a fost un eşec la box office (a avut încasări de 56 milioane de dolari în toată lumea, însă a costat Universal Pictures 60 de milioane). În distribuţie s-au mai aflat Karl Urban şi Rosamund Pike.

Rampage, regizat de Brad Peyton (cu Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman şi Joe Manganiello în distribuţie), se lansează la noi pe 13 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Jumanji: Welcome to the Jungle, Dwayne Johnson, Doom, Andrzej Bartkowiak, Brad Peyton, Rampage, Karl Urban, Rosamund Pike, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 12 aprilie 2018 11:42
Rampage un film de 6.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells