Kick-Ass 2, debut slab în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 19 Aug 2013
Locul întâi este ocupat de filmul cu Oprah Winfrey şi Forest Whitaker, The Butler

Pentru că cifrele înregistrate săptămânal în box-office-ul american au un rol major în succesul filmului şi evoluţia  încasărilor internaţionale, trebuie să spunem că veştile nu sunt tocmai bune pentru Kick-Ass 2, un sequel aşteptat de fanii comediei de acţiune regizată şi imaginată de Matthew Vaughn (X-Men: First Class, Stardust).

Potrivit rezultatelor obţinute de BoxOfficeMojo.com, filmul a intrat abia pe locul patru în clasament, cu 13,5 milioane de dolari încasări la un buget de producţie de 28 de milioane. Locul întâi a fost ocupat de The Butler, filmul cu Oprah Winfrey şi Forest Whitaker, ce a reuşit să strângă 25 de milioane din vânzarea biletelor, la un buget de 30 de milioane.

Kick-Ass 2 a fost o dezamăgire pentru Universal Pictures, care se aştepta măcar să atingă cle 20 de milioane încasate de filmul original, la debutul de acum trei ani. Încasările internaţionale ale continuării, de 6,3 milioane de dolari până în acest moment, nu sunt nici ele încurajatoare.

Altă nou intrare a săptămânii, filmul biografic Jobs, a înregistrat de asemenea rezultate slabe la box-office. A intrat în top abia pe locul 7, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. Indicele de interes al criticilor şi al publicului de pe RottenTomaoes, de doar 25 de procente, nu pare să îi fie lui Jobs de prea mare ajutor în dublarea acestei sume, pentru a ajunge la 12 milioane, costul de producţie al peliculei.

Paranoia, filmul cu Harrison Ford, Gary Oldman şi Liam Hemsworth, lansat tot în acest week-end, nu a intrat nici măcar în topul 10 al încasărilor, thriller-ul de 35 de milioane de dolari obţinând încasări de doar 3,5 milioane, şi clasându-se abia pe poziţia a 13-a.

Pe locul doi în clasament găsim comedia The Millers (17,7 milioane de dolari), urmată de Elysium (13,6 milioane), Planes, pe cinci (13,1 milioane), iar pe şase Percy Jackson: Sea of Monsters (8,3 milioane). 2 Guns coboară pe opt (5,5 milioane), urmat de The Smurfs 2 (4,6 milioane), iar pe zece coboară The Wolverine (4,4 milioane).

Exploreaza subiecte similare:

Kick-Ass 2, Matthew Vaughn, X-Men: First Class, Stardust, The Butler, Oprah Winfrey, Forest Whitaker, Jobs, paranoia, Harrison Ford, Gary Oldman, Liam Hemsworth, We're the Millers, Elysium, Planes, Percy Jackson: Sea of Monsters, 2 Guns, The Smurfs 2, The Wolverine

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 19 august 2013 10:12
Wolverine inca e in top 10, frumos
Bayard pe 19 august 2013 10:38
Ce dezastru :( si The Butler e pe locul 1 desi se aude ca e o porcarie.
MikkaelWolfganger pe 19 august 2013 13:06
Nu prea se aude ca e o porcarie.M-am uitat la cateva cronici de pe metacritic si nimeni nu zice ca ar fi un film prost ,ci mai degraba un film care nu reuseste sa fie mare.
vladimir84 pe 19 august 2013 10:50
Pana nu-l vezi nu poti sa te decizi.
smoace pe 19 august 2013 13:22
Kick-Ass 1 - regizor Matthew Vaughn
Kick-Ass 2 - regizor Jeff Wadlow
Think twice before posting/saying.

cosmin742000 pe 19 august 2013 16:08
Oprah a ajuns si ea sa joace in filme ? Sa fim seriosi ...
SlimShady pe 19 august 2013 20:19
Asa, si? Chiar nu inteleg care e problema ta, te obliga cineva sa te uiti la filme cu ea?
SlimShady pe 21 august 2013 20:03
=)))
dickstone pe 19 august 2013 16:35
Sper ca Kick-Ass 2 va fi si un esec financiar la cat de prost este...
mrcrabu pe 19 august 2013 17:44
in titlul articolului se face referire la Kick-Ass 2, iar in poza care-l insoteste apare Oprah&Forest. Mi se pare aiurea. Parca ar fi o stire manipulatoare gen RTV, etc.
alex_il_fenomeno pe 27 august 2013 17:03
Imi pare rau sa aud asta...Poate se redreseaza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells