Jobs

(2013)

Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea

Poster Jobs Postere Jobs

Sinopsis Jobs

jOBS HD

E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic și antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul. Filmul spune povestea inspirațională, și totodată tulburătoare, a omului care a trasat viitorul tehnologiei și a schimbat lumea pentru totdeauna.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Ashton Kutcher Ashton Kutcher Steve Jobs Dermot Mulroney Dermot Mulroney Mike Markkula James Woods James Woods Jack Dudman
Amanda Crew Amanda Crew Julie J.K. Simmons J.K. Simmons Arthur Rock Josh Gad Josh Gad Steve Wozniak
Matthew Modine Matthew Modine John Sculley Lesley Ann Warren Lesley Ann Warren Clara Jobs Lukas Haas Lukas Haas Daniel Kottke
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Open Road Films (II)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Open Road Films (II)

Distribuit in Romania de

Hollywood Multiplex Operations

Țara

SUA

Site oficial

Jobs
Film disponibil pe DVD în România

Box office Jobs

Weekend premieră (19.08.2013)
  • Loc 4
  • Spectatori 6.067
  • Încasări (RON) 127.897,85
Total
  • Spectatori 21.066
  • Încasări (RON) 390.013,98
  • Încasări (USD) 116.602,89

Părerea criticului

StefanDo pe 22 August 2013 12:42
Multe sprâncene s-au ridicat când a fost anunţată alegerea lui Ashton Kutcher în rolul lui Steve Jobs, cel care a schimbat lumea comunicaţiilor şi consumul entertainmentului cu "i"-urile sale. Din nefericire, ale noastre nu au coborât la loc după vizionarea de ieri a filmului, pentru că "frumuşelul" Ashton Kutcher nu prea reuşeşte să se identifice cu imaginea lui Jobs o dată ce dă jos barba purtată de acesta în tinereţe.

Cu toate problemele sale, filmul regizat de Joshua Michael Stern pune câteva puncte pe aceleaşi i-uri pomenite mai sus: ca să laşi o amprentă trebuie să fii diferit, să-ţi asumi ceea ce te face diferit şi să lupţi până în pânzele albe pentru a-ţi impune punctul de vedere. Nu există nicio îndoială că Steve Jobs a schimbat o dată pentru totdeauna lumea aşa cum o ştim, iar filmul său biografic explorează suişurile,… citeşte

5 8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
DeeaHelen pe 27 August 2013 14:12
Jobs
Am vazut recent *astazi* filmul “Jobs”,normal,biografia lui Steve Jobs.Trebuie sa precizez ca nu ma atrag produsele Apple *si asta spun din moment ce am detinut un divice Apple,respectiv un Iphone si este mult prea greoi si complicat si mi-a facut viata un adevarat shit*,dar ma atrage modul lui de a gandi.Ideile,perspectivele,greselile tineretii,toate ,efectiv toate ,pana la cel mai mic detaliu.

Ce vreau sa spun este ca Steve Jobs,baiatul care s-a lasat de facultate pentru a revolutiona lumea a avut sclipirea aceea de geniu si mai mult ambitia de a risca tot pentru a-si duce la indeplinire visul.Uhh,am asa un brainstorming in cap…sa o iau logic:

-a descoperit ca trebuie sa renunte la tot,sa se dedice doar la ideile lui

- pentru mine a fost un excentric,caci tot ce a gandit a si proiectat

-a fost super charismatic si un lider… citeşte

12 6
White.Lily pe 8 februarie 2014 00:29
Felicitari pt. comment. Un comment la fel de inspirational precum povestea lui Jobs.
yullyana pe 16 August 2013 18:30
Ashton?!
Se merita un asemenea film, unii oameni aud deseori de Steve Jobs, il aplauda fara a-i sti povestea, ci doar pentru ca este una din persoanele care a schimbat lumea. Si atat.
Indeed, ma vad "obligata" in cel mai placut mod al cuvantului sa vizionez filmul, insa mi-ar fi placut un alt Jobs decat Ashton Kutcher. It's my opinion :)

7 4
Indru pe 17 august 2013 15:21
De acord. Dar se întâmplă ca Ashton însuși să fie fan Jobs, și dacă un om trebuie să joace rolul altuia, cred că ar fi ideal să-i fie și fan, pentru a-l portretiza cât mai bine conturat. Părerea mea. Nu mi se pare enorm Ashton ca actor, dar mi se pare o idee bună că e un actor care știe cât de cât despre ce e vorba cu Steve Jobs.
movie_fan77 pe 5 septembrie 2013 15:21
Mai bine juca Jobs in rolul lui Jobs, inainte sa devina iDead.
DanyMarica pe 19 Ianuarie 2013 21:17
Chiar merita Steve Jobs un film, este unul dintre cei mai inteligenti oameni din istorie, el a schimbat totul in legatura cu telefoanele mobile, computerele si nu numai. Va fi o lectie de viata pentru cei mai multi dintre noi, despre simplitate (cat de simplu putea fi acest om atat de inteligent, bogat), munca, urmarirea visurilor, curaj (sa te lupti la propriu cu IBM in vremurile alea este destul de curajos)..
Presimt ca va fi un film cu multe nominalizari/premii Oscar, un film profund, inteligent, adresat unui numar restrans de oameni, un film de buna calitate. Sper doar ca va rula si in Romania!
Abia astept, dar sunt sigur ca merita asteptarea.

7 8
gi.welther pe 12 martie 2013 13:18
in primul rand a dat computerului cel mai performant sistem de operare .
Licurici75 pe 19 noiembrie 2013 22:40
Dupa cum arata si filmul...dar unii s-au uitat degeaba... Steve nu a inventat nimic. A stiut foarte bine sa vanda si sa negocieze ceea ce inventau defapt prietenii lui. Sa fim intelesi. Calculatorul era inventat cu mult pana sa se apuce el de apple
Licurici75 pe 19 Noiembrie 2013 23:42
film sec biografic si atat
Meritul acestui film este doar ca au reusit sa aleaga actori foarte apropiati fizionomic de personajele respective, fapt cu care si se si lauda la sfarsitul filmului. In rest se screme a fi un sec film biografic axat pe steve job dar nu reuseste sa prezinte nici macar 30% din viata si activitatea destul de incarcata a raposatului. Mari lacune...gen: a renegat-o pe fica lui la nastere apoi dupa 30 de minute de film apare adolescenta tolagita in canapeaua lui din sufragerie.
10-12 ani din viata lui ii deruleaza sadind morcovi apoi apare brusc si intr-o ceata totala si neexplicita facand fuziune, fusiune, preluare intre Mac, NEXT rezultand iara APPLE?!
Nu s-a specificat nimic de cum a fondat el PIXAR si actiunile lui la Disney
Un film ce a folosit scenariu de la wikipedia

5 2
dandi pe 27 Iunie 2014 21:33
foarte bun
Mi-a plact foarte mult,cum tinea el sa fie originali in tot ce fac sa nu copieze IBM sau mai bine zis Microsoft,era un geniu :)
4 3
guliver2010 pe 11 Aprilie 2014 22:14
Jobs a fost un vizionar . Oare numele sau a fost predestinat ?
Jobs - de la nr mare de job-uri care se pierd in fiecare zi din cauza automatizarii ?

3 0
Rippa pe 07 Martie 2014 17:24
Am vazut recent *astazi* filmul “Jobs”,normal,biografia lui Steve Jobs.Trebuie sa precizez ca nu ma atrag produsele Apple *si asta spun din moment ce am detinut un divice Apple,respectiv un Iphone si este mult prea greoi si complicat si mi-a facut viata un adevarat shit*,dar ma atrage modul lui de a gandi.Ideile,perspectivele,greselile tineretii,toate ,efectiv toate ,pana la cel mai mic detaliu.
3 0
White.Lily pe 08 Februarie 2014 00:52
Nu o fi Ashton Kutcher vreun Al Pacino sau Robert de Niro, insa nu mi se pare un actor deloc de neglijat. Iar din punctul meu de vedere i s-a potrivit foarte bine rolul. A avut o prestatie bunicica.In ceea ce priveste filmul, mi se pare ca se putea ceva mult mai bun. Insa, daca este sa ne raportam la categoria de filme din care face parte, si anume biografie, cumva Jobs se alatura celorlalte biografii. Se axeaza mai mult partea de inceput a vietii lui Jobs.Mi se pare cam pacat....avand in vedere ca filmul dureaza 2 ore...prea multe detalii s-au omis din viata lui Jobs. Insa, pe de alta parte, avand in vedere cate realizari a avut Steven...destul de greu sa le condensezi intr-un singur film. Iar daca Steven Jobs mai traia inca 20 de ani (desi, avand in vedere temperamentul sau, nu ma mira ca totul s-a sfarsit cu un cancer), cu siguranta ca mai realiza o gramada de lucruri.Iar atunci… citeşte
2 0
mihaelatb pe 02 Decembrie 2013 16:15
Un film ce nu m-a convins. Este adevarat ca asemanarea dintre Ashton Kutcher si Steve Jobs este fenomenala si cred ca a primat in alegera lui in distributie, dar actorul nu se ridica nici un pic la nivelul personajului. Daca in filme ca The King's Speech sau The Iron Lady, actorii incetau sa mai fie ei insine si erau deja personajele pe care le interpretau ( lucru demonstrat si de premiile Oscar primite, atat de Colin Firth cat si de Meryl Streep), in mod sigur acest lucru nu se va intampla si la Ashton Kutcher.
Nici scenariul nu ajuta prea mult filmul, incepe povesti si le lasa in aer. Fica renegata si pe care o gasim venita in vacanta in vizita la tata. Prieteni ce renunta, sau pierduti pe drum. Proiecte ( Lisa) despre care nu mai aflam.
In ceea ce priveste coloana sonora, dupa ce ni se spune preferinta lui Jobs pentru Dylan in detrimentul Beatles-ilor, ma asteptam sa… citeşte

2 0
Ghemot pe 28 Noiembrie 2013 22:59
Povestea e fantastica, pacat ca filmul nu prea se ridica la nivelul ei.
2 0
Sorin87 pe 21 Noiembrie 2013 20:23
Jobs este un film care m-a inspirat foarte mult mai ales ca lucrez in domeniu, un film care te lasa fara cuvinte mai ales ca poti sa vezi cum a luat nastere compania Apple.nota 10
2 0
DragonMaster pe 18 Noiembrie 2013 19:52
Filmul ar fi trebuit sa se numeasca Apple
Am citit cateva critici legate de acest film si sunt deacord cu ce spune StefanDo si anume ca titlul acestui film ar fi trebuit sa fie Apple deoarece in film o sa vedeti ca se vorbeste mai mult despre companie decat despre viata lui Steve Jobs.
Mi-a placut acest citat din film:Cand cresti ti se spune ca lumea e asa cum e,iar menirea ta e sa traiesti in aceasta lume incercand sa nu te izbesti prea des de pereti.Insa asta e o existenta foarte limitata.Viata poate fi mult mai ampla,imediat ce constientizezi ceva foarte simplu si anume ca tot ce este in jurul tau ceea ce numesti viata a fost creat de oameni care nu sunt mai inteligenti decat tine.Iar tu o poti schimba,o poti influenta,poti sa-ti construiesti propriile lucruri pe care le pot folosi si altii.Trebuie sa renunti la ideea gresita ca viata e in afara ta si tu vei trai in ea in loc s-o imbratisezi,s-o schimbi,s-o… citeşte

2 2
CINEFILUL DE SERVICIU pe 22 August 2013 02:27
jOBS (2013)
  Mulțumiri Hollywood Multiplex pentru invitație.  “Because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.” Pentru că este un film autobiografic despre viața lui Steve Jobs, sau mai bine zis un film despre nașterea companiei Apple, îmi este destul de greu să nu fac o … Continue reading → citeşte
2 2
diz3lgirl pe 07 Ianuarie 2015 19:07
meh
e mult sub ce ma asteptam. daca citesi biografia lui steve jobs, filmul nu mai e asa de bun...dar oricum merita, si cartea si mai si :)
1 0
xerses pe 19 Noiembrie 2013 15:36
O poveste de viata, interesanta pentru cei ce nu stiu prea multe despre cine a fost Jobs.
1 1

Spune-ţi părerea despre Jobs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jobs
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells