Jonah Hill a cerut 10 milioane de dolari pentru rolul antagonistului din The Batman

de Cristina Grigore în 26 Sep 2019
Suma este de două ori mai mare decât salariul oferit lui Robert Pattinson, cel care va îmbrăca costumul Cavalerului Negru

Realizatorii noului film Batman îl au de mai bine de o lună în vizor pe actorul Jonah Hill (21 Jump Street, The Wolf of Wall Street) pentru rolul antagonistului. Oferta a ajuns la actor, însă negocierile par să se fi blocat în două aspecte: suma de bani dorită de Hill și personajul pe care urmează să îl interpreteze.

Potrivit variety.com, actorul a cerut 10 milioane de dolari pentru a apărea ca villain în Batman, de două ori mai mult decât i s-a oferit lui Robert Pattinson, cel care va îmbrăca costumul Cavalerului Negru. În plus, nu s-a convenit dacă Hill îl va juca pe The Riddler sau dacă Penguin va fi cel în care urmează să se transforme.

Cu două nominalizări la Oscar la activ (pentru Moneyball și The Wolf of Wall Street), Jonah Hill se află într-un punct avantajos al carierei – a reușit tranziția de la roluri secundare în filme de comedie, la participarea în filmele regizorilor de calibru precum Martin Scorsese și Cary Joji Fukunaga. Însă și Pattinson și-a alcătuit o filmografie demnă de atenție după ultra popularul rol din seria Twilight.

Mai este însă vreme pentru negocieri. Filmările la The Batman vor începe abia în luna noiembrie, sub bagheta regizorală a lui Matt Reeves, care semnează și scenariul.

 

Exploreaza subiecte similare:

Jonah Hill, 21 Jump Street, The Wolf of Wall Street, Moneyball, Matt Reeves, Robert Pattinson, Martin Scorsese, Cary Joji Fukunaga

Alte știri din cinema

Project Power: superputeri "la minut" în action-ul Netflix

Noul hit Netflix se poate lăuda cu multă acţiune, dar şi o problematică interesantă

14 lucruri mai puțin știute despre The Dark Knight

Probabil unul dintre cele mai bune filme cu supereroi din toate timpurile, The Dark Knight încă fascinează publicul la 12 ani de la lansare.

Cel mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2020

Will Smith, Ben Affleck și Lin-Manuel Miranda se regăsesc în top zece cel mai bine plătiți actori din 2020, conform listei anuale recent lansată de Forbes.

Sean Connery, cel mai bun James Bond din toate timpurile: L-a întrecut pe Daniel Craig

Connery a fost desemnat cel mai bun James Bond din istorie într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 26 septembrie 2019 12:50
Pretentios, umflatu', nu gluma!?! Alti actori mult mai capabili si mai veridici ca el nu au salariul ăsta, iar el are tupeul să ceară o astfel de sumă...
user-5d8debc635ffb pe 27 septembrie 2019 14:08
Are o filmografie interesanta, pana la urma de ce sa nu ceara banii astia, la ce incasari colosale fac filmele de genul n ziua de astazi pare destul de normal sa aiba pretentia asta, pentru wonder Women Gal Gadot a primit 300.000$ si filmul a incasat 820 de mil $

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells