Jason Momoa va face pentru Netflix un thriller centrat pe răzbunare

de Cristina Grigore în 30 Iul 2019
Starul lui Aquaman va juca în film, dar va fi și unul dintre producători

Jason Momoa, starul lui Aquaman, va colabora cu Netflix la un thriller despre răzbunare, în care va fi protagonist, dar la care va fi și producător. Va fi a doua colaborare a starului cu populara platformă de streaming, după serialul Frontier.

Potrivit Variety.com, pelicula se va numi Sweet Girl. Momoa va juca rolul soțului dornic să răzbune moartea partenerei sale de viață, încercând să își protejeze, în același timp, fiica. Nu se cunosc, deocamdată, alte detalii legate de scenariu sau de distribuție.

La cârma peliculei va sta Brian Andrew Mendoza (producătorul lui Frontier), după un scenariu de Gregg Hurwitz și Philip Eisner.

Momoa filmează acum drama SF See pentru serviciul de streaming al Apple (Apple TV+), plasată într-un univers distopic, în care toți oamenii se nasc orbi. Îl vom vedea anul viitor în noul film Dune, unde îl va juca pe Duncan Idaho. Va reveni ca rege al mărilor și oceanelor în Aquaman 2 abia în decembrie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Frontier, Aquaman, Dune

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells