Jason Momoa explică de ce unele scene cu Aquaman din Justice League au fost eliminate

de Cristina Grigore în 21 Nov 2017
„S-ar fi putut face două filme", a spus actorul, referindu-se la materialul filmat

Printre scenele din Justice League eliminate la montaj se numără și cele ce oferă detalii legate de povestea lui Aquaman, inclusiv una în care apare și un personaj important al lumii din Atlantida, pe nume Nuidis Vulko (jucat de Willem Dafoe). Fanii nu mai apucă astfel să îl vadă pe cel care i-a servit ca mentor lui Arthur Currz și care l-a convins că este moștenitorul legitim al tronului Atlantidei. Într-un interviu acordat EntertainmentWeekly.com, interpretul lui Aquaman, Jason Momoa, a explicat decizia realizatorilor.

„Provocarea unui film ca Justice League este faptul că, pentru Arthur Curry, evenimentele ocupă doar un week-end din viaţa lui. Fanii poate se întreabă ‘De ce este Aquaman aşa morocănos? Ce ascunde acolo?’. Este un film de proporţii uriaşe, prezintă trei personaje noi, iar pentru mine, The Flash şi Cyborg a existat o mulţime de material ce a nu a putut fi introdus. S-ar fi putut face două filme. Aveam nişte chestii cu William Dafoe. Întreaga parte din Atlantida, despre personajul meu, acest rege deloc dornic să se implice. Nu a fost nevoie de ele, şi veţi înţelege când veţi vedea filmul. Nu este un film despre Aquaman, este un film despre Justice League”, a arătat starul.

Pelicula Aquaman va ajunge pe marile ecrane anul viitor, iar în distribuţie o vom regăsi pe Amber Heard – care a apărut şi în Justice League drept regina Mera, partenera lui Aquaman.

Exploreaza subiecte similare:

Justice League, Jason Momoa, Aquaman

Alte știri din cinema

„Distanța dintre mine și mine”, despre poeta Nina Cassian, la Trieste Film Festival

Filmul va fi proiectat în competiția internațională de documentare

John Wick 3 - controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells