Jason Clarke, din Zero Dark Thirty în Terminator

de Cristina Grigore în 12 Dec 2013
Australianul de 44 de ani este noul John Connor

Actorul Jason Clarke, starul lui Zero Dark Thirty, este în negocieri pentru rolul lui John Connor din reboot-ul lui Terminator, scrie Variety.

Australianul de 44 de ani, care a avut recent apariții și în The Great Gatsby, dar și White House Down, va păși astfel pe urmele lui Edward Furlong, Nick Stahl și Christian Bale în interpretarea liderului revoltei umane împotriva Skynet.

De regia proiectului celor de la Paramount și Skydance Productions se va ocupa Alan Taylor (Thor: The Dark World). Actrițele Brie Larson și Emilia Clarke se află în vizorul producătorilor pentru rolul tinerei Sarah Connor, iar Arnold Schwarenegger va reveni, cumva, în rolul celebrei francize.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Clarke, Zero Dark Thirty, The Great Gatsby, White House Down, Edward Furlong, Nick Stahl, Christian Bale, Alan Taylor, Thor: The Dark World, Brie Larson, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 12 decembrie 2013 09:52
asta are o moaca perfecta pentru roluri negative...
Han_Solo pe 12 decembrie 2013 13:00
Bag de seama ca nu prea esti la curent cu se intampla in Terminator. John Connor este "the good guy". Sau stiai si comentai doar asa...
Han_Solo pe 13 decembrie 2013 09:53
Well, tocmai de aia este potrivit. Ca are "moaca de roluri negative". Nu cred ca trebuie sa explic din moment ce cunosti personajele mai bine decat mine. Dar asa, daca printr-o minune chiar nu stiai, John Connor din primul film Terminator, fiind trecut prin multe batalii, arata destul de "rau", asa cu moaca mai de roluri negative.
Han_Solo pe 12 decembrie 2013 13:01
Daca este reboot, actiunea va avea loc in timpurile noastre. John Connos nu apare decat in cateva flashback-uri. Sau vor include mai scene din vitor?
xerses pe 12 decembrie 2013 17:17
Hm...nu prea imi "spune" prea multe pentru acest rol.
alex_il_fenomeno pe 29 ianuarie 2014 14:09
Nu este o trecere foarte mare... Sa vedem ce va fi :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells