Jamie Dornan, despre scenele nud din Fifty Shades of Grey

de Cristina Grigore în 3 Nov 2014
Actorul spune că o anumită parte a corpului său va rămâne ferită de ochii publicului

Actorul Jamie Dornan, care îl va interpreta pe Christian Grey în adaptarea romanului Fifty Shades of Grey, a oferit un interviu publicaţiei The Observer, în care arată că nu vor apărea în film scene de nuditate frontală.

Publicul va trebui astfel să îşi mai pună şi imaginaţia la lucru în cazul unor momente ce se anunţă mai "picante". „Există unele menţiuni în contractul meu ce arată clar că spectatorii nu îmi vor vedea… acea parte intimă”.

Despre cât de explicite vor fi unele scene din film, Dornan a spus: „Vrei să atragi un public cât mai variat şi asta fără să îngreţoşezi pe cineva. E clar că în acest caz nu vei lăsa nimic la întâmplare, nu vei face ceva urât şi prea explicit”.

Starul lui The Fall a vorbit şi despre ce se petrece de fapt în timpul filmării unei scene de sex, menţionând că este imposibil să te exciţi în acest caz. „Toţi acei ce cred că te poţi excita în timpul realizării unei scene de sex se înşeală. În jurul tău sunt o mulţime de bărbaţi păroşi, ce mută cabluri şi lumini. Iar acest lucru nu este deloc sexy, poate doar dacă îţi place să fii privit în momentele intime. Iar mie nu-mi place”, a explicat actorul.

Dornan revine în sezonul doi al serialului The Fall, pe BBC Two, din 13 noiembrie. Fifty Shades of Grey apare în cinematografele de la noi pe 13 februarie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Jamie Dornan, actor, Fifty Shades of Grey

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells