Încasările din China ar putea trimite spre producție Terminator Genisys 2

de Cristina Grigore în 25 Aug 2015
Data probabilă de lansare ar fi 19 mai 2017

Așteptat cu interes de fanii Terminator, noul film al seriei, Terminator Genisys nu s-a dovedit a fi chiar producția de extraordinar succes imaginată de realizatorii săi. Lansat recent  în China, filmul este pe cale să dobândească un avantaj la nivelul încasărilor, ceea ce ar putea însemna o şansă reală pentru realizarea unui sequel.

Potrivit Comingsoon.net, cel de-al cincilea film Terminator a obținut în urma lansării de duminică 27,4 de milioane de dolari de la un public chinez pentru care ultimul film hollywoodian a fost Jurassic World.

Realizat cu un buget de 155 de milioane de dolari, Genisys a strâns de la spectatorii americani doar 89 de milioane, însă totalul internațional a trecut acum de 350 de milioane de dolari.

Terminator Genisys 2 - a cărui dată probabilă de lansare ar fi 19 mai 2017 – nu poate fi însă prea mult amânat, căci drepturile de producţie ale francizei revin în 2019 la creatorul acesteia, James Cameron.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genisys

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_bogdan93 pe 25 august 2015 11:10
Normal ca a avut succes in China cand chinezii merg pe principiul "cantitate sa fie, nu calitate".


Inca astept ca regizorul Cameron sa preia fraiele si sa scoata un Terminator decent ca n-am mai vazut unul bun de la Terminator 2.

Han_Solo pe 26 august 2015 09:22
Nu o sa mai faca Cameron nici un Terminator. A spus asta de nu stiu cate ori, pt el Terminator sa incheiat cu Terminator 2.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells