În perioada filmărilor la GoT, Jason Momoa a trăit o vreme într-o furgonetă

de Cristina Grigore în 30 Mai 2019
Dacă în Game of Thrones s-a făcut remarcat, filmul Aquaman l-a ridicat la nivelul de „star” și i-a rotunjit conturile bancare

Chiar dacă pare greu de crezut, starul de acum al lui Aquaman a fost nevoit să își ducă pentru o vreme existența într-o furgonetă. Este vorba despre o perioadă de pauză a filmărilor la primul sezon al lui Game of Thrones, serial în care a jucat rolul lui Khal Drogo.

Actorul a mărturisit într-o postare pe contul său de Instagram că, până să fie remunerat pentru rolul din serialul recent încheiat, și-a dat seama că nu are suficienți bani pentru a reveni acasă, în Statele Unite, așa că a închiriat o furgonetă împreună cu un „bun prieten” - Brian Andrew Mendoza, aflat la cârma companiei de producție Pride of Gypsies. Au făcut astfel turul „frumoasei și minunatei” Irlande, în căutarea următorului cel mai bun pahar de bere, ce s-a dovedit a fi „cel mai bun” peste tot.

„Atâția oameni grozavi am întâlnit și atâtea povești minunate am de atunci! Erau momente simple, dar le țin minte pe majoritatea”, a spus Momoa.

Actorul a avut o perioadă mai dificilă după încheierea filmărilor la Game of Thrones, căci majoritatea agenților aveau senzația, din cauza violentului Khal Drogo - care comunica în limba Dothraki – că nici nu știe engleza. Distribuirea în Aquaman i-a salvat cariera și l-a ridicat la statutul de „star”. În plus, blockbuster-ul i-a adus în conturi 14 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Game of Thrones, Aquaman

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 31 mai 2019 13:01
Agenti idioti pentru ca Jason Momoa avea deja o carte de vizită bogată după încheierea filmărilor la Game of Thrones (să nu uităm că era deja celebru încă din 2004 de când jucase în serialul StarGate-Atlantis). Dar probabil că acei ”agenti” erau prea prosti să se intereseze cu 2-3 telefoane, nu mai vorbesc de Goagăl... :))))))))))
ddman pe 31 mai 2019 22:31
Cum sa nu stii cine a fost Ronon Dex?!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells