În ce film debutează Black Adam, personajul lui Dwayne Johnson

de Cristina Grigore în 9 Nov 2017
Starul a fost ales pentru rolul lui Black Adam încă din 2008

Universul DC face loc unuia dintre actorii momentului la Hollywood, starul lui Fast and the Furious, Dwayne Johnson. Despre filmul în care va fi introdus personajul său, Black Adam, actorul nu a putut vorbi în luna mai, când a asigurat însă fanii că realizatorii au pregătit o lansare-surpriză a acestuia.

Cei de la TheWrap.com au aflat acum din surse apropiate producţiei lui Suicide Squad 2 că este foarte posibil ca villain-ul cunoscut în benzile desenate ca antagonistul supereroului Shazam să îşi facă debutul pe marele ecran în acest sequel. Potrivit acestora, membrii echipei Suicide Squad vor fi însărcinaţi să dea de urma unei arme de distrugere în masă. Iar această armă este chiar Black Adam.

Pelicula are data de începere a producţiei stabilită pentru luna octombrie 2018, o perioadă de timp în care Johnson are un orar de lucru destul de încărcat, ce include un posibil sezon cinci al lui Ballers, producţia Disney Jungle Cruise şi spin-off-ul Fast and Furious, în care joacă alături de Jason Statham. Acest lucru nu reprezintă însă o problemă, sunt de părere sursele, căci filmarea scenelor ce îi revin lui Johnson nu ar trebui să dureze prea mult.

Starul a fost ales pentru rolul lui Black Adam încă din 2008, însă abia la începutul acestui an, în urma avântului luat de producţiile DC – cu Suicide Squad şi Wonder Woman – producătorii au început, concret, lucrul la includerea villan-ului în universul cinematografic DC. Însă, deocamdată, filmul rezervat lui Black Adam nu are un regizor sau o dată de începere a producţiei. De scenariu se va ocupa Adam Sztykiel

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Suicide Squad 2 , Adam Sztykiel

Alte știri din cinema

Lemonade: când visul american e mai degrabă un coşmar

Filmul Ioanei Uricaru prezintă o faţă rar văzută a imigraţiei

Ashton Kutcher a ţinut post negru o săptămână după ce a divorţat de Demi Moore

„După două zile aveam halucinaţii”, povesteşte starul, care a luat cu el, în izolare, doar apa, ceai şi un carnet de notiţe

Universul Cinematografic DC - continuat de producţiile Flashpoint şi Batgirl

Warner Bros. a stabilit deja producţiile "noului val" DC, scrie The Hollywood Reporter

The Shape of Water: romantic şi spectaculos, dar previzibil

Guillermo del Toro pune în scenă o poveste de dragoste ieşită din comun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells