Iată titlul şi villain-ul principal al lui The Avengers 2

de Cristina Grigore în 22 Iul 2013
În sequel vom vedea unul dintre cei mai teribili antagonişti din universul Marvel

Regizorul lui The Avengers, Joss Whedon, a completat la Comic-Con-ul din San Diego de anul acesta pleiada anunţurilor aşteptate de presă şi de fani. Astfel, relatează The Wrap, Whedon a urcat pe scenă pentru a dezvălui titlul complet al continuării peliculei ce adună la un loc cei mai cunoscuţi supereroi Marvel: The Avengers: Age of Ultron.

Imaginile prezentate apoi de Whedon au mai dezvăluit, surprinzător pentru Marvel, ce obişnuia să nu facă cunoscute anticipat detalii majore din producţiile sale, şi cum va arăta Ultron, villain-ul principal din sequel, văzut de participanţii la Comic-Con atât în câteva imagini din film, cât şi sub formă fizică, capul personajului fiind expus într-una din sălile principale ale convenţiei.

Cine este Ultron? (Doar) unul dintre cei mai teribili antagonişti din universul Marvel, creaţie a Hank Pym (viitorul Ant Man), o entitate artificială extrem de inteligentă şi de crudă, plină de resurse, care se îmbunătăţeşte constant, făcând astfel aproape imposibile eforturilor celor ce vor să îl oprească în misiunea sa de a face din Terra o ruină. Câţiva dintre supereroii ce încearcă să-i stea în cale ajung chiar să îşi piardă viaţa în încercarea de a-l opri.

Seria de benzi desenate Age of Ultron a fost lansată în luna martie a acestui an şi cuprinde zece numere. Povestea seriei a fost imaginată de Brian Michael Bendis.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers, Joss Whedon, The Avengers: Age of Ultron

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 22 iulie 2013 09:58
Foarte "tare" acest personaj nou, Ultron.
Bayard pe 22 iulie 2013 10:07
Pai introduci o creatie a lui Antman inainte sa-l introduci pe el??? Am citit si eu cate ceva despre vestea asta si este un soc total printre fani/cunoscatori. Benzile desenate cu Ultron au fost considerate foarte proaste... oricum Whedon are un capital de incredere urias. Tot la Comic Con a aratat si primul episod din serialul SHIELD si cica este fabulos :)
radurex25 pe 22 iulie 2013 18:19
s-ar puteaca ultron sa fie intrdus in filmul ant-man, doar mai e cale lunga pana in 2015; oricum, eu inca il astept pe Black Panther cu The Rock in rolul principal
keops pe 22 iulie 2013 11:06
pare a fi varianta marvel al lui Amazo (DC)
radurex25 pe 22 iulie 2013 18:19
de fapt a lui Metallo, Ultron nu poate copia puterile altora.
radu3455 pe 22 iulie 2013 11:12
arata super!
DoctorWho pe 22 iulie 2013 13:51
Trebuia să notezi şi faptul că nu se va urmări povestea Age of Ultron, ci va fi ceva nou, iar Whedon a spus într-un interviu că nu Ant-Man va fi creatorul lui Ultron, cel mai probabil va fi Tony. Au arătat un mic videoclip în care masca lui IM s-a schimbat în faţa lui Ultron.
radurex25 pe 22 iulie 2013 18:20
da, se poate; in filmul animat ”Next Avengers: Heros of Tommorow”, Ultron e creat de Stark.
legiune pe 22 iulie 2013 14:31
Ultron deja!!! .... se pare ca vor fi personaje noi .
Maryanf25 pe 22 iulie 2013 17:02
Si cu antagonistii vechi cum ramane? Eu zic ca trebuia sa-i "consume" mai intai pe cei vechi cu care publicul s-a obusnuit, si apoi sa treaca la cei care abia au vazut lumina zilei. Presupun ca e o miscare de marketing prin care ei spera sa creasca vanzarile la revistele de benzi desenate actuale.
cristi23 pe 22 iulie 2013 20:38
oau.ultron...nu ma asteptam....deci vom avea parte de un villain interesant..stiu ca e un robot super-performant care la un moment dat distruge aproape in totalitate echipa the avengers,,,,,,,e o alegere buna cred....din cate stiu hulk il face praf la sfarsit.....dar nu usor......

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells