Iată locaţia exotică în care se va filma Wonder Woman

de Cristina Grigore în 2 Sep 2015
Sudul Italiei ar putea deveni casa Amazoanelor din Themyscira

Cu Gal Gadot în rol principal, cu Patty Jenkins la cârmă şi un scenariu imaginat de Jason Fuchs, pelicula Wonder Woman este pe cale să înceapă producţia. Potrivit Yahoo.it, echipa de filmare va poposi o vreme şi pe melagurile din sudul Italiei, în frumoasa regiune Basilicata, destinaţie a multor producţii italiene şi americane.

Exotica locaţie pare a fi perfectă pentru casa amazoanelor din benzile desenate, Themyscira, căci oraşele vechi ale zonei păstrează încă aerul antic roman, majoritatea fiind extrem de bine conservate. Detaliile legate de locul de baştină al Amazoanelor ne oferă - până la apariţia unor informaţii mai detaliate legate de povestea filmului (şi confirmarea locaţiei pentru filmări) - tot benzile desenate Wonder Woman.

Eroina trăia pe o fantastică insulă a Paradisului, creată de zeităţile olimpiene Atena, Afrodita, Artemis, Demeter şi Hestia. Luptătoarele sunt reîncarnări ale unor femei ucise de bărbaţi, pe care zeiţele le-au înzestrat cu atributele lor – putere, frumuseţe, înţelepciune, iubire. Nici un bărbat nu are permisiunea de a călca pe această insulă, iar când un pilot pe nume Steve Trevor aterizează forţat pe aceasta (o poţi vedea, aşa cum apare în benzile desenate, în imaginea de mai jos), Prinţesa Diana/Femeia Fantastică obţine privilegiul de a-l escorta înapoi acasă şi de a face cunoscută, peste tot în lume, povestea Amazoanelor.

În rolul lui Trevor îl vom vedea pe Chris Pine. Până la apariţia în cinematografe a lui Wonder Woman - 23 iunie 2017 - personajul titular al filmului îşi va fi făcut deja intrarea în scenă prin intermediul lui Batman V Superman: Dawn of Justice.

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Patty Jenkins, Gal Gadot, Jason Fuchs, Chris Pine, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TheJesus pe 2 septembrie 2015 20:20
Nu vad rostul acestor stiri de rahat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells