Iată de ce Hawkeye va lipsi cu desăvârșire din Infinity War

de Gloria Sauciuc în 14 Apr 2018
Filmul Răzbunătorii: Războiul Infinitului are premiera în România pe 27 aprilie

Avengers: Infinity War are premiera pe marile noastre ecrane în ultimul weekend din luna aprilie. Așteptarea filmului ne pune răbdarea la încercare iar vestea că arcașul Hawkeye va fi marele absent al filmului ne supără.

Avem în acest film un copac adolescent, un raton vorbitor, şi un om verde care îşi rupe hainele atunci când se înfurie. Şi, totuşi, există un personaj pe care „cea mai ambiţioasă încrucişare din istorie” totuşi nu îl are. Pe Hawkeye.

Eroul arcaş al lui Jeremy Renner, cel pe care l-am văzut ultima oară în Captain America: Civil War și The Avengers: Age of Ultron, a fost în mod straniu absent din campania de marketing a filmului, scrie Uproxx. În cadrul unui interviu recent, regizorii Anthony şi Joe Russo au explicat cum că Hawkeye a dispărut în misiune. Atunci când au fost întrebaţi asta, cei doi au răspuns evaziv: „Veţi vedea”. Între timp, Joe a adăugat, stârnind curiozitatea: „Continuăm să spunem: răbdarea e o virtute, dar nu uităm de Jeremy Renner. Doar că am pregătit ceva pe termen lung. Nu pe termen scurt”.

Poate că dublu-nominalizatul la Oscar Renner (The Hurt Locker şi The Town) a fost prea ocupat cu filmările proiectului său de suflet: Tag. The Movie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, The Avengers: Age of Ultron, Jeremy Renner

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 14 aprilie 2018 20:40
mare paguba,eu nu ii voi duce lipsa
ddirty_devil pe 16 aprilie 2018 13:29
Sigur o sa devina Ronin, de aceea il tin ca element surpriza.
ayunda98 pe 3 mai 2018 11:18
Am gasit cel mai bun sistus cu calitate HD. iar oamenii sunt foarte pasionați de filmul său Uita-te aici cât mai mult posibil. în jaminanda nu va pierde cu un film care calitatea HD. Acesta este locul meu preferat pe care l-am văzut în HD >>> WWW.MOVIES24FREE.NET

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells