Iată cum se va numi următorul film Transformers

de Cristina Grigore în 18 Mai 2016
Studiourile Paramount au stabilit şi data de lansare a peliculei, a cincea din serie

Seria Transformers se pregăteşte să-şi încerce pentru a cincea oară puterea de atracţie la box office. Studiourile Paramount Pictures au anunţat că viitorul film se va numi Transformers: The Last Knight, scrie Deadline.com, iar lansarea va avea loc pe 23 iunie 2017.

Michael Bay revine în scaunul regizoral pentru acest sequel, iar filmările vor incepe în mai puţin de trei săptămâni în Detroit (Michigan, Statele Unite). Scenariul semnat de Art Marcum & Matt Holloway (Iron Man) şi Ken Nolan (Black Hawk Down) va purta echipa realizatoare în diverse locaţii de pe Glob.

Va reveni în acţiune Josh Duhamel, în rolul eroicului general Lennox, prezent în primele trei filme Transformers (a luat o pauză în Age of Extinction, alături de Shia LaBeouf şi Megan Fox). În The Last Knight, îi va avea alături pe Mark Wahlberg, noul protagonist al seriei, dar şi pe Isabela Moner, Jerrod Carmichael, recent adăugaţi distribuţiei.

Ultima peliculă Transformers, Age of Extinction, nu a primit cronici bune, însă a ajuns cel mai profitabil film al lui 2014 (singurul din acel an ce a depăşit un miliard de dolari la box office). Cu toate acestea, Michael Bay şi-a anunţat retragerea din serie, motivând că a venit timpul să lase un alt regizor la cârma seriei, pentru care au mai fost programate alte două continuări şi câteva spinoff-uri.

 

Exploreaza subiecte similare:

Transformers 5, Transformers: Age of Extinction, Michael Bay

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 20 mai 2016 00:45
Looking forward...................
Al 4-lea a fost "dezastruos", primele 2 bunicele, iar Dark of the Moon - cel mai bun din serie ;)

circarul pe 23 mai 2016 10:58
Cred ca este a doua oraca sau a treia can Bay a spus ca se retrage de la carma, si totusi revine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells