Henry Cavill, următorul mare star de acţiune? Actorul îl va înlocui pe Tom Cruise în filmul cu spioni The Man From U.N.C.L.E.

de Cristina Grigore în 29 Mai 2013
Cruise a renunţat recent la proiect, preferând în schimb lucrul la Mission: Impossible

Tom Cruise anunţa zilele trecute că din cauza programului încărcat de lucru nu va putea onora şi rolul din The Man from U.N.C.L.E. oferit, dar şi din cel al celebrei sale francize, Mission: Impossible. Astfel că, odată ce a hotărât să revină în rolul lui Ethan Hunt, celălat a rămas vacant şi i-a fost acum oferit britanicului Henry Cavil, scrie Variety.

Filmul reia povestea unui celebru serial cu spioni al anilor ’60 cu acelaşi nume (iniţialele de la United Network Command for Law & Enforcement) şi are în centru doi agenţi secreţi, pe Napoleon Solo, rol în care îl vom vedea acum pe Cavill, şi Ilya Kuryakin, interpretat de starul viitorului The Lone Ranger, Armie Hammer. De regie se va ocupa Guy Ritchie.

Henry Cavill a fost remarcat în urma apariţiei sale în serialul The Tudors, însă ascensiunea la Hollywood a venit odată cu plasarea sa în rolul lui Superman din anticipatul Man of Steel. Actorul se bucură de multă popularitate la Hollywod şi este preferat de regizori în rolurile de acţiune, ceea ce l-ar putea transforma pe acesta într-un viitor mare star al filmelor de acest gen. Actorul a declarat recent că şi-ar dori să îl întruchipeze pe faimosul Bond – a participat chiar la probele pentru unul din filmele seriei, Casino Royale – iar partitura din The Man From U.N.C.L.E. ar putea fi chiar ceea ce îi trebuie pentru a se familiariza cu universul producţiilor cu spioni.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, The Man from U.N.C.L.E., Henry Cavill, The Lone Ranger, Armie Hammer, Guy Ritchie, The Tudors, Man of Steel

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 29 mai 2013 14:03
sa speram ca va iesi bine........

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells