Harnașamentele pentru scene subacvatice l-au chinuit pe Jason Momoa

de Gloria Sauciuc în 30 Dec 2018
Pentru Momoa, care are peste 90 de kg, scenele din regatul acvatic au fost o experiență dificilă

Filmările la Aquaman, cu scene ce simulau scufundarea, au fost foarte dificile pentru Jason Momoa, scrie Cinemablend. Chiar dacă actorul are motive să fie liniștit dacă ne gândim la succesul lui Aquaman la box office, scenele subacvatice au fost chinuitoare.

Momoa și ceilalți actori au fost nevoiți să poarte un echipament dificil, care trebuia să coordoneze mișcările în așa fel încât să pară că se mișcă sub apă. Regizorul James Wan a relatat, citat de publicația Cinemablend: „Jason nu era înnebunit după harnașamentul pe care trebuia să îl poarte. Nu este un accesoriu confortabil. Pune presiune pe zona inghinală. Așa că pentru Momoa, care are peste 90 de kg, a fost o experiență dificilă”.

Se pare că în timpul filmărilor la Aquaman, Jason Momoa a fost solicitat corporal mai mult decât de obicei, lucru pe care nu l-a ascuns echipei de filmare. Desigur, harnașamentul nu a fost la fel de solicitant precum scufundarea în apă rece în Islanda sau ca echipamentul care îi strângea zona inghinală, dar în orice caz nu era confortabil.

James Wan a explicat situația pentru USA Today: „Când plutesc și vorbesc unul cu altul, trebuie să fie suspendați în aceste harnașamente. A fost o necesitate tehnică. Jason mi-a spus: „James, mă tem că nu voi mai avea copii în viitorul apropiat...”

Alți actori, Patrick Wilson și Dolph Lundgren au găsit soluții ca să scape de aceste probleme. Între duble, se aplecau în față și se roteau cu capul în jos.

Deși pare că filmările au fost inconfortabile, rezultatele sunt spectauloase: scenele subacvatice sunt incredibil de realiste și cu siguranță au contribuit la succesul și la primirea elogioasă a filmului.

Aquaman a avut un loc fruntaș la box-office în primul weekend, alături de alte premiere populare precum Mary Poppins Returns și Bumblebee, începând cu încasările de 67 milioane de dolari de pe piața americană. Filmul este unul dintre puținele care au avut încasări de 20 milioane de dolari doar în ziua de Crăciun, având cumulat 105 milioane de dolari la box-office-ul american și 556 milioane de dolari la box-office-ul global.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, Jason Momoa

Alte știri din cinema

„Distanța dintre mine și mine”, despre poeta Nina Cassian, la Trieste Film Festival

Filmul va fi proiectat în competiția internațională de documentare

John Wick 3 - controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alexa.Gio pe 3 ianuarie 2019 03:12
Au cam meritat chinurile pt un asemenea film, cu un asemenea succes... sa zică mersi domnul actoraș ca nu a trebuit sa stea sub apa la propriu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells