Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

de Cristina Grigore în 20 Feb 2019
Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

După zece ani în care a interpretat-o pe Pepper Potts – ca asistentă și, ulterior, iubită a lui Iron Man – actrița Gwyneth Paltrow a dezvăluit că personajul său va dispărea din Universul Cinematografic Marvel după Avengers: Endgame.

Chiar dacă Paltrow nu a admis în mod clar că în Endgame Pepper Potts își va asuma o nouă identitate, cea a supereroinei Rescue, fanii și publicațiile de profil sunt convinși că acest lucru se va întâmpla, mai ales că actrița a publicat pe contul său de Instagram imagini de la filmări (șterse mai apoi) în care apare într-un costum motion-capture  – un indicator al folosirii efectelor vizuale complexe.

Actrița a declarat în interviul acordat Variety.com: „Sunt un pic cam în vârstă pentru a mai apărea într-o armură. Mă consider însă o norocoasă că am făcut parte din această franciză, pentru că a trebuit să fiu convinsă să accept rolul. Și asta pentru că eram prietenă cu Jon Favreau [regizorul lui Iron Man, n. red.]”.

„A fost o experiență fantastică lucrul la primul film Iron Man și m-am bucurat să constat că aventurile lui cinematografice au devenit atât de importante pentru fani. M-am simţit onorată să fac parte din ceva ce a generat atâta pasiune din partea lor. Desigur, dacă va mai fi nevoie de mine, voi răspune afirmativ”, a mai spus Paltrow.

Pepper Potts a apărut până acum în şase pelicule ale UCM – cele trei filme Iron Man, The Avengers, Spider-Man: Homecoming şi Avengers: Infinity War. O vom vedea, aşadar, şi în Avengers: Endgame, ce va marca ultima sa apariţie Marvel, asta dacă nu a filmat deja un cameo pentru Spider-Man: Far From Home.

Avengers: Endgame se va lansa la noi pe 26 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Gwyneth Paltrow, The Avengers, iron man, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Jon Favreau, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells