First Man, cu Ryan Gosling în rol central, depăşit de Venom la box office

de Cristina Grigore în 17 Oct 2018
Filmul cu Tom Hardy deține locul întâi în clasamentul nord-american pentru a doua săptămână la rând

În ciuda unei distribuţii atractive – Ryan Gosling în rol central, alături de vedeta serialului The Crown, Claire Foy – și a unui cineast câștigător de Oscar (pentru regia lui La La Land), pelicula First Man a avut un debut modest în box office-ul nord-american.

Cu încasări de 16 milioane de dolari, nu a putut trece de Venom și A Star Is Born, astfel încât a debutat pe locul trei în clasament.

Pentru a doua săptămână în vârful clasamentului, Venom (cu Tom Hardy) a mai strâns 35 milioane de dolari și a ajuns la un total internațional de 380 milioane. Bugetul de producție al filmului a fost de aproximativ 100 milioane de dolari.

Musical-ul A Star is Born, cu Bradley Cooper și Lady Gaga, a avut, tot în urmă cu două săptămâni, o lansare de 42 milioane de dolari în SUA, iar cele 28,4 milioane obținute în week-end au ridicat suma totală a încasărilor la 139,5 milioane (la un buget de producție de 36 milioane de dolari).

Topul cinci al încasărilor este completat de Goosebumps 2: Haunted Halloween (15,8 milioane de dolari încasări) și de animația Smallfoot (9 milioane de dolari), cu Channing Tatum, Zendaya, Common, LeBron James și Danny DeVito, printre vocile celebre ce au dat glas personajelor.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Gosling, Claire Foy, The Crown, First Man, Venom, A Star Is Born, Bradley Cooper, Lady Gaga, Goosebumps 2: Haunted Halloween, Smallfoot, Channing Tatum, Zendaya, LeBron James, Danny DeVito, Tom Hardy

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 17 octombrie 2018 12:47
Un top 5, cat se poate de corect, cu filme care, indiferent de locul in clasament, a reusit sa adune foarte multi spectatori si sa faca incasari de milioane, in foartescurt timp.
Cretzulynne pe 17 octombrie 2018 23:30
Nimic nou. Escapismul a bătut mereu seriozitatea și arta.
Marts pe 18 octombrie 2018 16:21
Cand am fost acum 2 zile la film, sala era complet goala.. despre ce vorbim?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells