Filme festive pentru întreaga familie, de luni până vineri, la Diva

de Cinemagia în 11 Iul 2018
flux de emoție pozitivă prin intermediul filmelor de sărbătoare

Din iulie până pe 9 august, canalul Diva menține atmosfera relaxatăde vacanță și aduce un flux de emoție pozitivă prin intermediul filmelor de sărbătoare programate de luni până vineri de la ora 14:00, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Echipat în uniformă de vară, Moș Crăciun, aflat în vacanță, a vizitat sâmbătă, 7 iulie, parcul Herăstrău din București alături de două spiridușe pentru a le reaminti trecătorilor să nu stea în căldură la orele amiezii, să meargă acasă și să urmărească Vacanța de vară a lui Moș Crăciun cu filme pentru întreaga familie de luni până vineri de la ora 14:00, la Diva!

Cei mai îndrăzneți i-au adus la cunoștință din timp ce își doresc de Crăciun și au fost recompensați cu turtă dulce estivală. Soarele nu a întârziat să se arate spre fericirea Moșului care a venit cu placa de surf si șezlongurile. 

Delegația din Laponia a purtat mesajul: Nu sta în căldură la orele amiezii, mergi acasă și urmărește un film de Crăciun la Diva!

Pe 3 august aflăm care este Promisiunea Moşului (The Santa Con). Obligat de către ofiţerul supraveghetor să se angajeze, Nick lucrează ca Moş Crăciun într-un magazin, când o promisiune făcută unui băieţel îl determină să se schimbe și să va dă viața din altă perspectivă.

Înger de Crăciun (Angel of Christmas), programat pe 6 august, este un film emoționant despre o femeie care scrie un articolavând ca subiect un înger sculptat de către stră-străbunicul ei și a cărui legendă spune că te ajută să găsești iubirea adevărată. În urma acestiu articol viața lui Susan ia o turnură surprinzătoare. Pe 8 august viața unei mame singure ia o turnură magică pe când încearcă să ofere un o situație mai bună copilului său în filmul Un secret de Crăciun (The Christmas Secret).

Pe 9 august, Spiritul Crăciunului (The Christmas Spirit) spune povestea unei jurnaliste care ia urma unui dezvoltator imobiliar fără scrupule, dar care suferă un accident de maşină. Cu toate că se află în comă, spiritual ei încearcă să îi ajute pe cei din oraș și intră în contact cu un altul cu identitate surprinzătoare.

Ferește-te de căldură și urmărește Vacanța de vară a lui Moș Crăciun cu filme pentru întreaga familie, de luni până vineri de la ora 14:00, până pe 9 august.

 

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Santa Con, The Christmas Spirit, The Christmas Secret

Alte știri din cinema

A murit actorul Cornel Gârbea

Numele filmograiei lui Cornel Gârbea se leagă preponderent de cel al regizorului Sergiu Nicolaescu

Game of Thrones şi Netflix domină nominalizările la premiile Emmy 2018

Este primul an în care Neflix depăşeşte HBO la numărul de nominalizări

Vom vedea un nou film RoboCop, cu rating interzis minorilor

Neil Blomkamp (District 9, Chappie), este regizorul ales

Neve Campbell, vedeta filmelor Scream, explică de ce a luat o pauză de Hollywood

Actrița, acum în vârstă de 44 de ani, joacă alături de Dwayne Johnson în pelicula de acțiune Skyscraper

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells