The Christmas Secret

(2014)

Un secret de Crăciun

Poster The Christmas Secret Poster The Christmas Secret

Sinopsis The Christmas Secret

Viaţa unei mama singure ia o turnură magică după ce-i salvează viaţa unei femei dintr-un accident cu două săptămâni înainte de Crăciun.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

AKA

  • Le médaillon de noël

Produs de

Craig Anderson Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Channel 5 Television

Țara

SUA, Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MeMoni pe 06 Decembrie 2019 15:55
Unul dintre filmele mele preferate de Craciun. Previzibil, dar iti atinge sufletul de oricate ori l-ai vedea ????????
1 0
user-5de3db53df721 pe 01 Decembrie 2019 17:35
Unul din filmele mele preferate de Craciun! Merita vazut! Foarte frumos!
1 0
ama88 pe 24 Decembrie 2017 11:35
Un film de Craciun superb,mi-a placut foarte mult povestea si l-am vazut chiar in ziua de Craciun.
1 0
user-5bed3be2b22c4 pe 17 Noiembrie 2018 19:53
Excelent filmul, desi a aparut in 2014 l-am vazut abia in 2018 insa mi.a placut la nebunie. Este putin fantastic, prea multe coicidente fata de viata reala insa mi-a captat atentia inca de la inceput.
0 0
mihaelatb pe 28 Decembrie 2019 16:05
Un film care bate oricand orice telenovela. Mame singure care-si cresc copii, tati care nu-si platesc pensia alimentara, dar ar putea oricand sa-i ia copii (asta mi-a placut cel mai mult! Unde in America unde foarte greu ii este data custodia copiilor, tatalui ) Gogosi cu scortisoara si glazura, medalion fara cheita si cheita fara medalion. Si bineinteles concediati de New York care se intorc in micul orasel.Si regasirea familiei nestiute.
0 1
bainca pe 8 aprilie 2020 11:36
esti prea pretentiosa la filme .Exista si oameni carora le plac filmele simple fara batati de cap mai ales de Craciun cand totul este frumos si vrei sa te relaxezi .Ce asteprari aveti Doamne iarta-ma asa uriase la un film de Craciunsi dupa ce ca nu iti place genul asta Hallmark simplu cum fac ei filme , le mai si urmaresti pe toate ca si cum cine stie ce ai vrea sa vezi .Simplu nu va place genul Hallmark si aveti pretentii la filme complexe nu simple.Vedeti alt gen nu din acestea , exista filme de Craciun mai complexe putine dar sunt .Sau poate nu suporti tu filmele de Craciun si te obligi sa te uiti ca sa gasesti ceva sa iti placa .Dar nu sunt numai filme genul Hallmark care mie personal imi plac si mi se pare dragute cand vrei ceva simplu si sa te relaxezi mai si dai note proaste la altfel de filme frumoase gen Penelope 2006 care poate nu le intelegi .Pacat ca Romanii nu stiu sa faca un Review corect la un film , daca stii ca nu este genul tau povestea , de ce le mai vezi .Macar cititi descrierea inainte sau le vedeti random la intamplare ce o fii o fii
ioanaa_ioana pe 08 Iulie 2018 10:08
Merge de Craciun, chiar foarte bine. Previzibil, final dragut, e ok
Genul filmelor piesa de teatru.

0 1
bainca pe 8 aprilie 2020 11:30
ma intreb cum este o piesa de teatru dupa parerea ta de spui la toate ca este gen teatru nu asa este un film , ca un teatru actorii aia nu joaca , care o fii diferenta , sau te referi ca este static ca o piesa de teatru care se intampla totul incet .Dar totusi ai urmari toate filmele Hallmark chiar daca nu prea iti plac .Nu va inteleg , timp pierdut sau asteptati sa fie altceva mereu
cosmin742000 pe 06 Decembrie 2017 09:26
Un film de familie de craciun foarte slab , ca majoritatea filmelor de gen din ultima vreme
0 6
Deceoare pe 7 decembrie 2017 14:32
Am înţeles că nu îţi plac filmele cu subiect ''Crăciunul''. Nu te mai uita la ele. Doar de accea nu există ''tipul filmului - Crăciun''.

Spune-ţi părerea despre The Christmas Secret

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Christmas Secret
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells