Emma Watson va fi curtată de Luke Evans în Beauty and the Beast

de Cristina Grigore în 5 Mar 2015
În rolul Bestiei a fost ales Dan Stevens (Downton Abbey)

Versiunea live-action a lui Beauty and the Beast dezvoltată de studiourile Disney îl va avea ca antagonist pe Luke Evans, anunţă Deadline.com.

Starul lui Dracula Untold a fost distribuit in rolul egoistului şi narcisistului Gaston şi va juca alături de Emma Watson, cea aleasă pentru a o întruchipa pe Belle. În rolul Bestiei, cea de care se îndrăgosteşte Belle în detrimentul lui Gaston, a fost ales actorul Dan Stevens, cunoscut mai ales din serialul Downton Abbey.

Proiectul live action va fi adaptat – după versiunea animată din 1991 – de scenariştii  Stephen Chbosky şi Evan Spiliotopoulos. La cârma producţiei va sta Bill Condon (The Fifth Estate, Dreamgirls). Filmul este aşteptat în cinematografe anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Emma Watson, Luke Evans, Beauty and the Beast, Dan Stevens

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 5 martie 2015 10:24
Eu cred ca Luke Evans este perfect pentru acest rol avand in vedere ca a mai jucat in fantasy-uri de acest gen ;) ( ex: Dracula Untold )
geo_gabi pe 6 martie 2015 10:55
Luke Evans & Emma Watson celebra Hermione Granger din seria Harry Potter ........de revizuit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells