Emma Stone caută rolul de Oscar. Va aduce pe marele ecran drama surorii lui John F. Kennedy

de Cristina Grigore în 23 Mar 2016
Rosemary Kennedy a suferit, la vârsta de 23 de ani, prima lobotomie prefrontală, în urma căreia a rămas invalidă pe viaţă

Cu multe roluri diverse la activ – dramă, comedie şi acţiune – Emma Stone (Amazing Spder-Man, Superbad) se îndreaptă în ultima vreme spre roluri extrem de ofertante. Va fi o actriţă aspirantă în Mia in La La Land, şi întruchiparea tenismenei Bilie Jean King în Battle of the Sexes.

Potrivit The Wrap.com, Stone a fost distribuită şi în A Letter from Rosemary Kennedy, film în care o va juca pe sora cea mare a preşedintelui Kennedy - o poveste dramatică de viaţă, pe care este de aşteptat ca marile studiouri să o dorească în portofoliul lor.

Rosemary Kennedy a murit în 2005, la 86 de ani. Datorită problemelor sale de comportament – dar şi a dizabilităţilor mentale, după cum s-a descoperit ulterior – a fost supusă , la 23 de ani, uneia dintre primele lobotmii prefrontale efectuate. Intervenţia a fost un eşec şi a lăsat-o invalidă pe viaţă.

Cu o nominalizare la Oscar în 2015 – rol secundar în Birdman, Stone pare că îşi alege acum cu mare grijă partiturile şi speră să fie inclusă din nou pe lista nominalizaţilor la Premiile Academiei.

Exploreaza subiecte similare:

Emma Stone, La La Land, Battle of the Sexes, Birdman, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells