Dwayne Johnson va filma Rampage alături de echipa de realizatori din San Andreas

de Cristina Grigore în 23 Iul 2015
Brad Peyton va regiza adaptarea clasicului joc video arcade, iar Beau Flynn va fi producător

Adaptarea jocului video Rampage, un clasic al genului arcade lansat în 1986, a fost anunţată recent, cu Dwayne Johnson în rol central. Potrivit informaţiilor celor de la Deadline.com, proiectul tocmai şi-a întregit echipa de realizatori, prin regizorul Brad Peyton şi producătoriul Beau Flynn.

Johnson, Peyton şi Flynn au lucrat împreună şi la San Andreas, thriller-ul de acţiune ce a a ajuns acum la încasări de 460 de milioane de dolari în toată lumea, dar şi la Journey 2: The Mysterious Island, film cu încasări internaţionale de 335 milioane de dolari.

Premisa scenariului, imaginat de Ryan Engle (Non-Stop), nu a fost încă dezvăluită, însă, potrivit unor surse, se va folosi de titlul şi potenţialul vizual al jocului pentru a face un film inteligent cu monştri, în genul şi tonul lui Independence Day şi Ghostbusters, iar Johnson va fi printre cei care luptă cu bestiile. În  jocul video trei persoane se transformă în monştri uriaşi (o gorilă, o sopârlă şi un vârcolac) şi încep să distrugă clădiri, în ciuda atacului armatei .

Filmările la Rampage sunt programate să înceapă în vara anului următor, după ce Johnson încheie filmările la Fast and Furious.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Rampage, Brad Peyton, Beau Flynn, Ryan Engle

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells