Două filme Paranormal Activity, lansate anul viitor

de Cristina Grigore în 9 Aug 2013
Doar unul dintre ele va fi un sequel direct

Anul acesta, fanii lui Paranormal Activity au așteptat în zadar un nou sequel , ia lipsa lui i-a făcut să creadă că producătorii au de gând să pună capăt astfel francizei. Iată însă că, după cum relatează cei de la PeliBlog.com, studiourile Paramount mai au în program două filme din serie, ambele anunțate pentru 2014.

Se pare însă că doar una dintre pelicule va fi o continuare directă, în vreme ce a doua va fi un spin-off (derivat din acțiunea francizei), cu o tematică latino și o dată de lansare stabilită pentru 23 ianuarie 2014.

Versiunea latino se intitulează Paranormal Activity: The Marked Ones și va avea în distribuție actori latino-americani, în vreme ce acțiunea se va concentra asupra unei investigații catolice în lumea supranaturalului.

Exploreaza subiecte similare:

Paranormal Activity, Paranormal Activity: The Marked Ones

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cravan pe 9 august 2013 09:30
Cred ca singurul film bun din seria Paranormal Activity a fost primul film in rest celelalte continuari au fost penibile si nu cred ca al 4-lea film si spin-off-ul 'The Marked Ones' se vor ridica mai sus.
vladimir84 pe 9 august 2013 12:53
Oricum ar fi continuarile nu ma mai uit. L-am vazut pe primul si mi-a fost de ajuns.
cosmin742000 pe 11 august 2013 14:19
Eu ma mir ca exista forme de viata care sa se uite la asa ceva. Am vazut primul film , parca era un episod foarte foarte prost din big brother sau iubiri secrete :))
S3ba86 pe 12 ianuarie 2014 13:12
eu ma mir ca exista forme de viata care se uita la iubiri secrete, daca nu intelegi un film nu inseamna ca e prost.
alex_il_fenomeno pe 18 august 2013 02:07
Parca se intrec cu gluma...Primul a fost deosebit, 2-ul ok, 3-ul putin sub...Unde vor sa ajunga?
S3ba86 pe 12 ianuarie 2014 13:14
Primul a fost interesant, era printre primele filme de groaza asa zise "filmate cu camera de mana". si sa nu uitam c-a avut un buget minuscul, cateva mii de euro. Al doilea a fost ok, continuare sau mai degraba explicatia primului. De la al treilea deja au inceput sa se faca observate interventiile casei de productie si a unui regizor profesionist, fapt pentru care nu prea m-a mai atras

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells