Distribuţia „Justice League”: Toţi eroii şi răufăcătorii cofirmaţi, plus noi informaţii despre ei

de Gloria Sauciuc în 25 Iun 2017
„Justice League” va avea personaje care se întorc din filmele anterioare ale DCEU (DC Extended Universe), dar în acelaşi timp va introduce noi jucători

A sosit timpul ca echipa de supereroi de prim rang de la DC Comics să-și facă debutul live. „Justice League” îi va aduce împreună pe Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg și da, Superman pe marele ecran, în lupta împotriva unei invazii din Apokolips, condusă de ticălosul Steppenwolf. Nu este nicio îndoială că filmul va fi un eveniment obligatoriu de vizionat când va ajunge în cinematografe.

La un film de amplorea lui „Justice League”, există multe personaje care se învârt în jurul eroilor. „Justice League” va avea personaje care se întorc din filmele anterioare ale DCEU (DC Extended Universe), dar în acelaşi timp va introduce noi jucători care vor merge cu toţii mai departe şi după „Justice League”. Ca să ne familiarizăm cu personajele, am compilat o listă cu fiecare dintre cele confirmate, pe lângă câteva informaţii despre ele.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Aquaman, Justice League

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 25 iunie 2017 16:56
Felicitari Gloria. Un articol exceptional!
unkn0wn pe 25 iunie 2017 22:57
daca nu esti sarcastic inseamna ca ai iq subunitar
Cretzulynne pe 25 iunie 2017 20:53
O pleiada de personaje! Multumesc pt. articol!
unkn0wn pe 25 iunie 2017 22:57
Si de Superman facut raufacator in al 2lea film consecutiv nimic ??? Numai un tampit ca Zack Snyder putea scorni asa tampenie. Superman presupune in universul DC emblema suprema a moralitatii, iar tampitul asta il face in al 2lea film consecutiv raufacator !!!
florinteo pe 17 august 2017 11:16
in man of steel nu a fost "raufacator" ! ce film ai vazut tu ? in B v S nu a fost "raufacator" ! in schimb si-a sacrificat viata ( prematur si ilogic din partea WB )- tu ce film ai vazut ? cred ca nu stii ce inseamna definitia de " raufacator". mai citeste benzi animate si lasa filmele ca nu intelegi nimic din ele !
florinteo pe 17 august 2017 11:19
ok, sper sa vedem o varianta mai credibila a lui Lex Luther ( poate schimba actorul sau macar ii da 5 minute de expozitie sa isi prezinte cazul- eu nu i-am inteles motivatia in B v S si asta din vina script-ului nu a actorului !) sau sa nu il mai introduca de loc !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells