De ce lipsesc scenele de acţiune din primul trailer Shazam!

de Cristina Grigore în 25 Iul 2018
Explicaţia vine chiar de la regizorul peliculei, David F. Sandberg

Una dintre atracţiile San Diego Comic Con 2018 a fost standul DC rezervat producţiei Shazam!, iar fanii au fost încântaţi de tonul amuzant, „de familie”, pe care primul trailer al filmului l-a afişat. Aceştia l-au chestionat însă pe regizorul David F. Sandberg în legătură cu lipsa scenelor de acţiune din secvenţele vizionate.

„Ce aţi văzut a fost doar un teaser, nu am intenţionat să arătăm vreuna dintre scenele de acţiune, va trebui să aşteptaţi trailer-ul propriu-zis, ce va fi lansat în curând. Nu este finalizată partea cu efectele vizuale, aşa că, în varianta finală, scenele în cauză ar putea arăta foarte diferit”, a spus Sandberg.

Shazam spune povestea unui orfan de 14 ani, Billy Batson (jucat de Asher Angel), care primeşte un dar neobişnuit de la un bătrân vrăjitor (Djimon Hounsou). Este suficient să strige „Shazam!” şi se transformă într-un supererou adult (Zachary Levi).

Însă curiozitatea specifică vârstei, îl îndeamnă să-şi încerce puterile neobişnuite pentru a afla dacă poate zbura, dacă poate emite fascicule de electricitate prin palme, dacă poate trage cu raze laser din ochi sau poate face în aşa fel încât să scape de testele de la şcoală. Află însă că trebuie să reuşească să-şi stăpânească cât mai repede superputerile, căci un antagonist teribil trebuie oprit, Dr. Thaddeus Silva (Mark Strong).

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 5 aprilie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Shazam!, David F. Sandberg, Asher Angel, Djimon Hounsou, Zachary Levi, Mark Strong

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells