De ce a fost ținut secret titlul lui Avengers: Endgame

de Cristina Grigore în 28 Feb 2019
Măsura de precauţie este explicată de președintele Marvel, Kevin Feige

Apogeu al confruntărilor dintre supereroii gata să apere Pământul și antagoniștii din spațiu hotărâți să îl distrugă, ultimele două filme Avengers au făcut obiectul speculațiilor continue ale fanilor, hotărâți să descopere indicii legate de ceea ce se va întâmpla în aceste pelicule în orice scurtă declarație a starurilor și orice imagine publicată de la filmări. Realizatorii filmelor s-au străduit însă să păstreze secretul asupra a cât mai multe aspecte legate de film, mai ales în contextul în care unele vedete Marvel au arătat că nu-și pot stăpâni entuziasmul (în special Mark Ruffalo și Tom Holland) și dau spoilere.

S-a procedat cu mare grijă și în cazul titlurilor. Într-un interviu acordat Collider.com, președintele Marvel, Kevin Feige, a explicat că era absolut necesar ca Endgame să nu fie asociat cu Avengers 4. Înainte ca Infinity War să fie lansat, acest lucru ar fi oferit un indiciu esențial legat de amploarea evenimentelor din această primă parte. Sigur, au existat si voci care au susținut că Endgame nu ar fi fost deloc un spoiler, doar puțin dezamăgitor, micşorând entuziasmul celor care așteptau nerăbdători să afle care va fi finalul acestei impresionante desfășurări de forțe.

„Ei bine, cred că am mai spus că, într-o oarecare măsură, s-a cam exagerat cu totul. Dar ar fi fost un spoiler, pentru că, dacă ai fi ştiut înainte să se lanseze Infinity War că următorul se va numi Endgame, atunci ai fi ştiut că finalul nu este în Inifinity War. Însă acesta a fost titlul ales încă de când am conceput cele doua filme. Şi asta în mare parte pentru că fusese «plantat» anterior. Încă de la Ultron”, a explicat Feige.

Avengers: Endgame se lansează în cinematografele noastre pe 26 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Mark Ruffalo, Tom Holland, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells