Christopher Nolan, cel mai bine cotat pentru regia viitorului film Bond

de Cristina Grigore în 5 Dec 2017
Casele de pariuri britanice îl dau favorit; cineastul este dornic să reinventeze franciza

Ultimele două filme Bond au fost regizate de Sam Mendes (American Beauty). Însă cineastul nu doreşte să revină la cârma unei viitoare pelicule a seriei; este de părere că este timpul ca altcineva să ocupe această poziţie. Iar după calculele caselor de pariuri, acel cineva pare să fie Christopher Nolan, creatorul unor blockbustere precum Inception, Dunkirk şi trilogia The Dark Knight, scrie LADbible.com.

Casa de pariuri londoneză Ladbrokes îl dă pe Nolan favorit, cu şanse de 2/1, urmat îndeaproape de regizorul francez Yann Demange (cunoscut pentru thriller-ul istoric ’71), cu o cotă de 3/1. Denis Villeneuve (Arrival) este pe locul trei - cu 4/1 – deşi programul său de lucru este ocupat acum de o nouă adaptare a romanelor Dune.

Şi alte case de pariuri din Marea Britanie îl dau pe Nolan favorit la regia noului Bond (Paddy Power a raportat o cotă de 7/4 în favoarea cineastului).

“Cu Daniel Craig înapoi la acţiune şi Nolan în scaunul regizoral, ar putea fi cel mai bun film Bond din toate timpurile”, notează site-ul.

De altfel, regizorul este şi el dornic să se ocupe de viitorul film al celebrei serii. El a purtat deja câteva discuţii cu producătorii în acest sens, însă a menţionat că de regie se va ocupa doar în acel moment în care aceasta va avea nevoie de un suflu nou. 

“Iubesc foarte mult personajul, sunt mereu curios să văd ce îi mai este rezervat. Poate, într-o zi, voi sta la cârma  unui film Bond. Însă trebuie să fii chemat, dacă mă înţelegeţi… Trebuie să fie nevoie de o reinventare, să fie nevoie de tine”, declara Nolan pe la începutul acestui an, într-un interviu acordat revistei Playboy. 

Exploreaza subiecte similare:

Sam Mendes, Christopher Nolan, Daniel Craig, Yann Demange, Denis Villeneuve

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 5 decembrie 2017 23:31
Dacă BOND 25 este programat pentru luna noiembrie a anului 2019 (cu siguranţă, Villeneuve, cade!. E şi ocupat cu DUNE, cum a spus şi Cristina).

Chestia interesantă, transmisă de C. Nolan: "a menţionat că de regie se va ocupa doar în acel moment în care aceasta va avea nevoie de un suflu nou."
Ei, bine! Fix acum are nevoie de un alt ingredient, Nolan va revitaliza seria (obviously!).
O să fie şi-o premieră pentru el dacă va semna contractul, primul film cu Sony/Columbia Pictures (în mare parte a fost cu Warner Bros., de parcă ar fi avut un contract de exclusivitate cu ei, nu cumva să facă şi pentru alte studiouri :))).

carmen_angelus_romila pe 23 septembrie 2018 12:51
Posibila alegere a lui Christopher Nolan in realizarea unei noi productii marca "Bond", este destul de buna, luand in considerare numai cateva filme sonore la care acesta si-a adus un aport covarsitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells