Christopher Nolan, cel mai bine cotat pentru regia viitorului film Bond

de Cristina Grigore în 5 Dec 2017
Casele de pariuri britanice îl dau favorit; cineastul este dornic să reinventeze franciza

Ultimele două filme Bond au fost regizate de Sam Mendes (American Beauty). Însă cineastul nu doreşte să revină la cârma unei viitoare pelicule a seriei; este de părere că este timpul ca altcineva să ocupe această poziţie. Iar după calculele caselor de pariuri, acel cineva pare să fie Christopher Nolan, creatorul unor blockbustere precum Inception, Dunkirk şi trilogia The Dark Knight, scrie LADbible.com.

Casa de pariuri londoneză Ladbrokes îl dă pe Nolan favorit, cu şanse de 2/1, urmat îndeaproape de regizorul francez Yann Demange (cunoscut pentru thriller-ul istoric ’71), cu o cotă de 3/1. Denis Villeneuve (Arrival) este pe locul trei - cu 4/1 – deşi programul său de lucru este ocupat acum de o nouă adaptare a romanelor Dune.

Şi alte case de pariuri din Marea Britanie îl dau pe Nolan favorit la regia noului Bond (Paddy Power a raportat o cotă de 7/4 în favoarea cineastului).

“Cu Daniel Craig înapoi la acţiune şi Nolan în scaunul regizoral, ar putea fi cel mai bun film Bond din toate timpurile”, notează site-ul.

De altfel, regizorul este şi el dornic să se ocupe de viitorul film al celebrei serii. El a purtat deja câteva discuţii cu producătorii în acest sens, însă a menţionat că de regie se va ocupa doar în acel moment în care aceasta va avea nevoie de un suflu nou. 

“Iubesc foarte mult personajul, sunt mereu curios să văd ce îi mai este rezervat. Poate, într-o zi, voi sta la cârma  unui film Bond. Însă trebuie să fii chemat, dacă mă înţelegeţi… Trebuie să fie nevoie de o reinventare, să fie nevoie de tine”, declara Nolan pe la începutul acestui an, într-un interviu acordat revistei Playboy. 

Exploreaza subiecte similare:

Sam Mendes, Christopher Nolan, Daniel Craig, Yann Demange, Denis Villeneuve

Alte știri din cinema

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în The Mountain Between Us

Winslet nu este la prima scenă erotică de-a lungul celor 26 de ani de film

„Ghinionistul”, cele mai mari încasari la debut dintre filmele românești ale lui 2017

În weekend-ul lansarii a câștigat 342.452 lei

E oficial. Disney a cumpărat 21 Century Fox cu peste 52 miliarde de dolari

O întâlnire în acelaşi univers cinematografic Marvel a echipelor X-Men şi The Avengers este acum posibilă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 5 decembrie 2017 23:31
Dacă BOND 25 este programat pentru luna noiembrie a anului 2019 (cu siguranţă, Villeneuve, cade!. E şi ocupat cu DUNE, cum a spus şi Cristina).

Chestia interesantă, transmisă de C. Nolan: "a menţionat că de regie se va ocupa doar în acel moment în care aceasta va avea nevoie de un suflu nou."
Ei, bine! Fix acum are nevoie de un alt ingredient, Nolan va revitaliza seria (obviously!).
O să fie şi-o premieră pentru el dacă va semna contractul, primul film cu Sony/Columbia Pictures (în mare parte a fost cu Warner Bros., de parcă ar fi avut un contract de exclusivitate cu ei, nu cumva să facă şi pentru alte studiouri :))).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells