Chris Hemsworth: „în Infinity War descoperim cea mai bună varianta a lui Thor”

de Cinemagia în 25 Apr 2018
Avengers: Infinity War intră pe marile noastre ecrane de joi, 26 aprilie

Fanii se întrebau ce se va întâmpla cu Thor după absenţa sa în „Căpitanul America: Război Civil”, însă Zeul Tunetelor revine în echipa Răzbunătorilor cu avânt, gata să îl înfrunte pe odiosul Thanos în cea mai nouă producţie Marvel: „Răzbunătorii: Războiul Infinitului”.

Filmul este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră din seara datei de 26 aprilie, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Cu ocazia acestei lansări şi a aniversării a 10 ani de aventuri alături de eroii din Universul Cinematografic Marvel, Forum Film România, distribuitorul filmului, a pus la dispoziția cititorilor Cinemagia un interviu cu Chris Hemsworth, care ne-a împărtăşit - cu această ocazie - câteva secrete din culise despre personajul său, dar şi despre ce înseamnă această călătorie alături de Studiourile Marvel.

Cum ţi-au descris fraţii Russo rolul lui Thor în acest film?

Chris Hemsworth: Regizorii mi-au spus că, probabil, Thor din „Thor: Ragnarok” nu o să se potrivească în acest film. Îţi poţi permite să îţi asumi mai multe riscuri şi să reinventezi o întreagă poveste pentru a veni în sprijinul unui personaj, dacă acesta este eroul principal. Dacă apari într-un film ca „Războiul Infinitului”, trebuie să ajustezi anumite lucruri pentru a fi în acelaşi ton cu filmul. Descoperim cea mai bună varianta a lui Thor, însă. Este foarte eroic, pasionat şi devotat şi a fost minunat să explorez acest personaj mai mult şi să experimentez ceva complet diferit.

Te-ai gândit vreodată la călătoria cinematografică pe care ai împărtăşit-o cu Tom Hiddleston?

Desigur, eu şi Tom discutăm mereu despre această călătorie nebună şi despre cum ne-am dezvoltat de-a lungul timpului ca indivizi, dar şi ca actori. Am fost foarte norocoşi. Ne-am cunoscut prima dată în Londra, acasă la Kenneth Branagh, am zburat acolo pentru un workshop despre scenariulşi despre personajele din primul „Thor”. Cred că nu există un membru al acestei producţii care să nu aprecieze enorm această experienţăşi oportunitatea enormă de a lua parte la ceva extraordinar.

Cum se întâlneşte Thor cu Gardienii?

Practic, Gardienii zboară prin spaţiu şi îl recuperează pe Thor. Există la început un mix de confuzie, fascinare şi tensiune între ei, pentru că nu se cunosc. Scena aceasta a fost foarte amuzantă şi ne-am distrat de minune. Mulţi dintre noi am intrat în acest proiect fiind mari fani a-i francizelor celorlalţi.M-am simţit ca un fan care se întâlneşte cu personajele preferate, stând lângă Gardieni. A fost, de asemenea, destul de stresant şi inconfortabil, pentru că mă întrebam cum o să mă integrez în acest puzzle. Am avut liberatea de a improviza puţin şi am profitat de acest lucru, punând în evidenţă calităţile unice ale fiecărui personaj.

Aţi repetat scena întâlnirii?

Nu am avut repetiţii. Am apărut, am făcut cunoştinţă şi am început să filmăm. A trebuit să se întâmple aşa pentru că aşa stau lucrurile şi în film,şi ăsta cred că a fost un avantaj.

Cum se descurcă Thor fără Mjölnir?

Thor a pierdut totul, l-am adus într-un punct în care nu mai are arma sa preferată şi ceea ce credea că îi defineşte puterea. Tot ce era important în viaţa lui a fost distrus, aşa că are o atitudine cam fatalistă şi oferă tot ce mai are de dat, ceea ce pare nimicitor, dar el nu ia în considerare altă opţiune, nu o vede. Acest lucru îl face să descopere o altă parte a personalităţii sale.

 

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 25 aprilie 2018 21:34
Cam dese schimbarile de personalitate..Ba face caterinca(prea dusa la extrem),ba e serios..Nu prea are logica.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells