Cel mai colorat cinematograf din Focşani are de azi şi cel mai rapid sistem de acces la filme

de Gloria Sauciuc în 3 Feb 2015
Cinemagia a amplasat luna aceasta un cititor de bilete electronice în „Colours Cinema ” din Focşani

Serviciul de „mobile ticketing” implementat de Cinemagia în mai multe cinematografe din Bucureşti şi din ţară poate fi folosit de acum înainte şi de către focşăneni. Un checkpoint Cinemagia a fost instalat în cineplexul din Promenada Mall Focşani pentru scanarea cu telefonul mobil a biletului achiziţionat online. Sistemul te cruţă de statul la coadă pentru bilete, facilitând - astfel - accesul rapid la film.

„Colours Cinema” Focşani implementează acest serviciu unic în Europa de Est după ce mai multe cinematografe din Bucureşti, dar şi din Oradea şi Braşov beneficiază de această facilitate marca Cinemagia. Programul complet al cinematografului se poate consulta pe Cinemagia, printre filmele programate săptămâna aceasta numărându-se The Imitation Game şi American Sniper . Preţul unui bilet variază de la 14 la 17 lei. În weekend, preţul întreg e de 18 lei, cel redus de 16 lei (elevi, studenţi, pensionari) şi 14 lei pentru copiii sub 10 ani. Colours Cinema oferă în fiecare miercuri „Promoție 1+1 pur și simplu", care presupune că la fiecare bilet achiziționat în ziua de miercuri clienții primesc unul gratuit. Proiecţiile 3D costă 20 lei preţ întreg în weekend, scăzând la 15 lei pentru copiii sub 10 ani.

Cel de-al treilea cineplex „Colours Cinema” a fost deschis la Focşani pe 12 decembrie 2014, focşănenii beneficiind de două săli şi 218 locuri.

Cum funcţionează achiziţionarea online de bilete la film

Puteţi consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro sau m.cinemagia.ro, după care alegeţi filmul la care vreţi să cumpăraţi bilet. Pașii sunt rapizi după ce v-ați hotarăt asupra filmului: dați click pe butonul „Cumpără bilet!” și alegeți tipul și numărul de bilete. Apoi alegeți locurile dorite din sala de cinema. Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema sălii. Selectați metoda de plată: pe factura Vodafone sau cu cardul bancar. În cazul plății prin Vodafone, contravaloarea biletelor se va regăsi direct pe factură sau se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este și motivul pentru care prețul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone. În cazul plăţii cu cardul, veți fi redirecționat către LibraPay, partenerul nostru, unde veți putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plată. După acești pași veți primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător. Nu mai trebuie decât să scanați codul la Checkpoint- ul Cinemagia amplasat la intrarea în cinematograf, pentru a intra la premiera favorită a saptamânii.

Ύn iulie 2012, Cinemagia implementa cu succes serviciul de „mobile ticketing”, un serviciu unic în Europa de Sud-Est, și instala cititoare de bilete electronice („Cinemagia Checkpoint”) în Bucureşti, Oradea şi Braşov, adică în cinematografele Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, respectiv Cortina Digiplex (Oradea) şi Cityplex (Braşov).

Ύn luna mai a lui 2013, aplicația a primit două premii la gala Mobile Awards, secțiunea „Entertainment”, și la categoria „Payment”, datorită funcționalității și beneficiilor aduse utilizatorilor. Aplicația Cinemagia permite utilizatorilor să cumpere bilete la cinema, fiind adaptată pentru sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone.

Colours Cinema

Colours Cinema este o rețea națională de cineplexuri aflată în proces de dezvoltare, având în momentul de față săli în orașele Craiova și Alba Iulia, cel de-al treilea cineplex deschis în cadrul Promenada Mall Focşani. Obiectivul Colours Cinema pentru 2015 este inaugurarea de cineplexuri în şase noi orașe cu o populație de peste 50.000 locuitori și un oraș cu 350.000 locuitori. Investițiile Colours Cinema se bazează pe grupul de firme VH Electronic- Pro Solutions controlat de oamenii de afaceri Alexandru Melinte și Adrian Cojocaru.

Cea mai nouă tehnologie

În toate proiectele, Colours Cinema folosește cel mai ridicat standard de amenajare al sălilor despectacole și, al foayerului. Sălie ce cinema vor fi echipate cu sisteme de proiecție digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioară și sistem de proiecție MasterImage 3D. Prețuri și oferte atractive Colours Cinema colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme din România și proiectează cele mai noi și de succes producții românești și internaționale.  Prețurile Colours Cinema sunt corelate cu puterea de cumpărare a comunității unde operează, iar politică de prețuri prevede reduceri pentru anumite categorii sociale- elevi, studenți, pensionari.

Cine sunt Resolute Lar România?

Promenadă Mall Focșani este administrat de Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deținute de instituții financiare. Resolute Lar activează în România de peste 6 ani, având în curs de dezvoltare și administrare o gamă largă de proprietăți, și are o vastă experientă atât în gestionarea de proiecte imobiliare cât și a garanțiilor imobiliare atașate creditelor, în România și pe plan internațional. Ionuț Dogaru, Director pentru România al societății Regional Resolute Lar România a declarat: „Ne bucurăm că am reușit să creăm un concept integrat și să oferim locuitorilor orașului Focșani o nouă zonă de petrecere a timpului liber.”

Centrul Comercial Promenada Focșani a luat ființă în septembrie 2008 fiind singurul și cel mai mare centru commercial din Focșani. Cu o suprafață de 45000 mp suprafața închiriabilă și dispunând de 1.250 de locuri de parcare, Promenada Focșani, închiriat în proporție de 94%, aduce împreună o mare varietate de branduri, precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B. Cele 70 de magazine de pe galerie asigură o gamă variată de produse și servicii. Pentru a facilita accesul către și dinspre centrul comercial Promenadă Focșani, vizitatorii au la dispoziție două linii de transport din principalele cartiere ale orașului, respectiv liniile 7 și 9.

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 3 februarie 2015 19:01
Super tare , astept si la Arad acest proiect de colours cinema ...
BaetuAndrei pe 3 februarie 2015 21:30
preturi bune comparativ cu cinemaCity Braila, sper sa apara si in Galati cat mai repede !!!
cosmin742000 pe 4 februarie 2015 13:08
Ha ha ha , auzi cica sa nu mai stai la coada.Nici naiba nu se duce pana la cinemaul asta situat la mama dracului..Cat despre preturi cu tot cu drumul pana acolo ajung la cel putin 20 ron/persoana .Va reamintesc ca la Focsani s-a redeschis cinematograful " Balada" din centrul orasului , unde biletele costa 5 lei si nici aici nu se prea ingramadeste lumea ,(rar sunt mai mult de 10 oameni in sala)O fi ieftin 20 de roni , pt cei cu venituri mari , restul tot dupa net le trag.
cosmin742000 pe 4 februarie 2015 13:08
restul adica 99,999999%
zeno.marin pe 5 februarie 2015 02:14
Aha... Deci "sistem rapid de acces la filme" inseamna altceva decat viteza mare de descarcare...

Atentie la valurile intense de energie cromatica izvorate din tapetul peretilor! Acestea pot isca episoade de schizofrenie sau spasme epileptice, chiar si cu lumina stinsa si proiectorul pornit.

Daca iei LSD si vezi culori din astea, e intrucatva explicabil. Daca insa nu iei LSD, atunci cei care au decorat sala de cinema ar trebui urgent supusi unui test toxicologic.

zeno.marin pe 5 februarie 2015 02:19
...Scuze. Am explodat precum un popcorn intr-un cuptor cu microunde. Realitatea e ca sunt un pic sensibil la arta moderna pe care... de fapt o ador. Motivul e ca pot sa imi bat joc de ea ore in sir fara sa obosesc o clipa.
Sala asta de cinema cu motive populare psihedelice si gusturi pronuntat afro-americane, arata cam la fel de neon-pop precum o discoteca de pe la apogeul muzical al anilor 70. Totusi imi lipsesc niste globuri cu cioburi si o podea luminata.
Of... vorbeste invidia din mine. Mi-e doar ciuda ca sufrageria mea arata altfel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells