Cât de puternic este Thanos? Răspunsul vine de la regizorul lui Avengers: Infinity War

de Cristina Grigore în 22 Mar 2018
Joe Russo ne oferă măsura avantajelor pe care le are villain-ul în faţa Răzbunătorilor şi a aliaţilor acestora

Mulţi dintre fanii Marvel se întreabă cât de puternic este, cu adevărat, crâncenul Thanos, poate cel mai impresionant dintre antagoniştii UCM de până acum. În ultimul trailer al lui Avengers: Infinity War, Captain America a reuşit să reziste pumnului celui numit în benzile desenate şi Titanul Nebun, fapt care a ridicat noi întrebări.

Într-un interviu acordat ComicBook.com, regizorul filmului, Joe Russo, a spus că villain-ul nu are slăbiciuni: „Este mai puternic decât Hulk. Este un fel de Ginghis Han. O forţă a naturii. Deţine o inteligenţă emoţională cu mult mai mare decât a celorlalte personaje. Este un cuceritor al lumilor. Nu are nicio slăbiciune şi asta îl face să fie atât de amenințător”, a dezvăluit el.

Thanos – interpretat cu ajutorul tehnicii motion capture de către Josh Brolin – vrea să distrugă jumătate din Univers, iar pentru asta are nevoie de cele şase Pietre ale Infinitului. Actorii care au jucat alături de Brolin i-au lăudat interpretarea extrem de convingătoare şi înfricoşătoare.

„Josh este terifiant”, a spus Tom Holland, interpretul lui Spider-Man. „A trebuit să poarte uniforma aceea uriaşă, cu umeri gigant, deasupra cărora apărea capul, ca o minge de tenis. Arăta ridicol, însă odată ce camerele începeau să ruleze se transforma în acest extraterestru înfiorător”, a continuat el.

„Il ador”, a ţinut să spună Robert Downey Jr.. „Brolin nu prea se ia în serios, însă când se transformă în acest personaj reuşeşte să dea multă greutate rolului. Veţi asista la Efectul Brolin”, a punctat interpretul lui Iron Man.

Avengers: Infinity War se lansează la noi pe 27 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Josh Brolin, Tom Holland (X), Robert Downey Jr.

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 22 martie 2018 11:44
Pai sa arate asta,sa ii vedem puterea..
Chiar sunt curios,daca e un film de nota 8.Ca se dau note de 10 ,din partea fanilor obsedati,asta e altceva...

kosminel pe 26 martie 2018 12:42
Ideea e simpla aici. Tu, cand te duci sa calci pe o furnica, o faci cu usurinta. Nu te astepti ca o furnica sa opuna rezistenta. Asa si aici, Thanos a crezut ca. Cpt. America e un simplu om. Apoi vaznadu-l ca pune rezistenta a fost putin uimit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells