Care este punctul vulnerabil al noului Hellboy, în viziunea actorului David Harbour

de Gloria Sauciuc în 31 Mar 2019
Cel de-al treilea film inspirat de personajul Dark Horse Comics creat de către Mike Mignola este semnat de regizorul de horror-uri Neil Marshall

Actorul din Stranger Things, David Harbour, apare pentru prima dată în rolul lui Hellboy anul acesta - în filmul omonim cu premiera pe 12 aprilie - iar actorul a explicat că dificultăţile dintre monstrul titular şi oameni i-au influenţat personajului său caracterul.

Harbour a relatat  publicației CinemaBlend că „unul dintre lucrurile interesante despre filmul lui Guillermo delToro era acela că Hellboy avea o iubită". „Însă Hellboy nu este o fiinţă umană, şi probabil nu poate face dragoste cu o ființă umană, datorită părţilor lui demonice”...

În primele două filme Hellboy, regizate de Guillermo del Toro, personajul - jucat de către Ron Perlman - are o relaţie cu o femeie cu puteri piro-kinetice (Selma Blair). Relația lor îl leagă de realitate şi de aceea personajul lui se întoarce din lumea subpământeană în lumea normală.

Pentru Harbour, motivaţia personajului său de a rămâne printre oameni este una mai complicată. Acesta nu poate avea relaţii normale cu o femeie, cel puțin nu în noul film. „Am dorit să explorez această singurătate - şi această tentaţie pe care o poţi avea - că dacă creezi o lume mai întunecată, poţi avea sex, poţi avea o iubire, o viaţă, aducând cu tine creaturi demonice, asemenea ție", relatează Harbour. „Însă, pentru a trăi printre oameni şi pentru a proteja omenirea, trebuie să renunți la ceea ce te definește, iar natura ta, spre deosebire de destin, este ceea ce vei sacrifica”.

Totuşi, asta nu înseamnă că în Hellboy 2019 nu vom vedea o grămadă de femei frumoase: Blood Queen e jucată de Milla Jovovich, iar Sasha Lane apare ca o zână vrăjitoare. Alături de ele vor juca Ian McShane, Daniel Dae Kim, Thomas Laden Church.

Exploreaza subiecte similare:

Hellboy, David Harbour

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells