Când se vor intersecta pe marile ecrane eroii din The Avengers şi cei din Guardians of the Galaxy?

de Cristina Grigore în 26 Aug 2015
Iată ce spune Jeremy Renner despre reuniunea supereroilor Marvel

Pentru fanii Universului Marvel, una dintre cele mai mari bucurii ar fi vadă alături, pe marele ecran, supereroi din echipele Avengers şi Guardians of the Galaxy. Se pare însă că acest lucru nu va fi posibil prea curând.

Cele două echipe faimoase ale Marvel ar trebui să apară împreună în Infinity War, aliate împotriva lui Thanos. Însă, potrivit declarațiilor lui Jeremy Renner, prezent la Wizard World Comic Con din Chicago, acest lucru va fi posibil abia după ultimul film (în două părţi) Avengers, când atât el, cât şi majoritatea fanilor Marvel, vor fi deja bătrâni.

„Sunt deja o mulţime de personaje în Avengers, vreţi mai mulţi?!”, a exclamat amuzat starul, citat de DigitalSpy.com.

 „Chris Pratt, îl ador pe tipul asta. Şi îmi place ce au făcut cu Gardienii, a fost unul dintre cele mai amuzante filme, unul cum nu am mai văzut de multă vreme”, a mai spus el.

„Cred că vor mai face un film cu Gardienii, apoi mai sunt încă de produs Avengers 3 şi Avengers 4. Cred că veţi ajunge la 80 de ani până să fie lansat un film în care să apară cele două echipe şi eu cu siguranță nu voi mai fi Hawkeye. Voi fi Dead Guy (Tipul Mort)”, a mai adăugat Renner.

Exploreaza subiecte similare:

Jeremy Renner, The Avengers, Guardians of the Galaxy, Avengers: Infinity War - Part I

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_bogdan93 pe 26 august 2015 18:20
O idee mai buna ar fi ca franciza sa inceteze definitiv odata cu Avengers 3: Infinity War.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells