Brie Larson, despre cel mai dificil moment de la filmările lui Captain Marvel

de Cristina Grigore în 1 Mar 2019
Nu a fost vorba nici despre cascadorii, nici despre vreo scenă de luptă

Starul lui Captain Marvel, Brie Larson, a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly care a fost pentru ea cel mai dificil moment de la filmări.

Ar fi putut fi vorba de vreuna dintre scenele solicitante de acţiune, însă adevărata provocare a venit din partea unei pisici. Chiar dacă este un fan al pisicii Goose – simpatica felină se pare că va fi unul dintre punctele de atracţie majore ale peliculei – Larson a trebuit să petreacă cât mai puţin timp posibil alături de ea pe platourile de filmare.

„Nu sunt doar un pic alergică la pisici – sunt foarte, foarte alergică”, a spus actriţa, care a trebuit să apeleze la medicamente specifice pentru a face faţă scenelor cu felina.

„A devenit aşa, un subiect de glumă, pentru că echipa de filmare mă văzuse cu o zi înainte făcând tot felul de cascadorii nebune. Am atârnat de sfori la 15 metri deasupra pământului, am executat sărituri la înălţime în prima săptămână. Am aruncat o persoană printr-o mişcare de judo într-un tren în mişcare, în cea de-a doua zi de filmări. Dar, când a apărut pisica pe platoul de filmare, am zis «Ne trebuie un plan! Trebuie să stăm de vorbă». Vedeam cum zboară peste tot părul de pisică şi în doar 10 minute îmi apăruse deja o iritaţie severă”, a povestit actriţa.

Carol Danvers avea o pisică şi în benzile desenate Captain Marvel. Numele ei era Chewie şi era mai mult decât un animal de companie. Era un Flerken, un extraterestru foarte inteligent cu o serie de abilităţi neobişnuite, ca „buzunarele spaţiu-timp” în care putea depozita lucruri diverse. În filmul Captain Marvel, pisica se numeşte Goose, după personajul cu acelaşi nume din Top Gun (un film ce a servit de altfel ca sursă de inspiraţie pentru scenele cu piloţi şi avioane de luptă).

Filmul Captain Marvel se lansează la noi pe 8 martie.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Captain Marvel

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 4 martie 2019 10:23
Doamna Brie are niste probleme..E cam feminista si asta nu e ok. Lumea nu se va mai duce la film. A avut mai multe iesiri penibile..Nici eu nu mai am chef sa ma duc si nici nu aveam inainte..Imi e greu sa o urmaresc pe asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells