Angelina Jolie numită „copil de bani gata cu talent minim” în mailurile sparte ale Sony Pictures

de Gloria Sauciuc în 11 Dec 2014
Apare şi opinia lui David Fincher că distribuirea lui Adam Driver în Star Wars VII e „o idee groaznică”, iar producătorul cu Oscar Scott Rudin se plânge de „nebunia şi orgoliul nemăsurat” ale lui Jolie

Schimburi aprinse de email-uri între figuri celebre ale Hollywood-ului au fost dezvăluite pe blogul Defamer, citat de publicaţia The Guardian, după spargerea serverelor Sony Pictures. Producătorul Scott Rudin şi preşedintele asociat al Sony Pictures Amy Pascal lucrau împreună la biografia lui Steve Jobs după un scenariu semnat de Aaron Sorkin, asta până când studioul a renunţat, luna trecută, la proiect, după un parcurs deja dificil. David Fincher renunţase la regie, iar Christian Bale la rolul principal, fiind apoi înlocuiţi cu Danny Boyle şi cu Michael Fassbender. Studiourile Universal au preluat, până la urmă, proiectul.

Hackerii pretind ca Sony să anuleze premiera comediei The Interview, ce satirizează regimul nord-coreean al dictatorului Kim Jong-Un...

În contextul deciziei studiourilor Sony de a abandona proiectul, Rudin i-ar fi transmis un mail critic lui Pascal: „Ţi-ai distrus relaţia cu jumătate din târg din cauza modului în care te-ai purtat cu filmul ăsta...”.

Discuţiile dintre cei doi ar fi început în februarie, atunci când Angelina Jolie ar fi vrut ca Fincher să fie regizor pentru Cleopatra, în care juca ea, în loc să se ocupe de filmul cu Steve Jobs. Rudin îi spune lui Pascal să „o oprească pe Angie înainte de a-l determina pe David să renunţe la filmul cu Steve Jobs”.

Deşi recunoaşte că filmul Cleopatra ar putea fi „un succes major”, Rudin şi-a manifestat opoziţia, scriind: „Nu o să se facă niciun film cu Cleopatra (ar fi ceva rău, ţinând cont de nebunia şi orgoliul nemăsurat al acestei femei, iar costurile filmului ar fi inimaginabile)”, continuă el referindu-se la Jolie. Într-un alt email Rudin o atacă pe Jolie, descriind-o drept: „un copil râzgâiat cu talent minim care şi-a permis să refuze un proiect timp de optsprezece luni pentru a putea regiza propriul ei film (Unbroken - n.red.). Ea este un om-spectacol şi o celebritate, dar atât, şi ultimul lucru de care am avea nevoie e să facem un eşec cinematografic în care ea să joace, un eşec pe care oricine îl poate anticipa”.

Alte dezvăluiri cuprind o discuţie despre Michael Fassbender pentru rolul lui Steve Jobs, în care Michael DeLuca, preşedinte de producţie la studiourile Sony din Columbia, menţionează că rolul lui Fassbender din Shame „te face să îţi pară rău ca bărbat că ai organele genitale de mărime normală”.

David Fincher i-a spus, între timp, lui Pascal că distribuirea lui Adam Driver în Star Wars a fost o „idee nefericită”, iar Rudin a continuat cu declaraţiile controversate, numind-o pe Megan Ellison, producător pentru True Grit, „o nebună de 28 de ani, cu tulburare bipolară”.

Conversaţiile cu reprezentanţi ai actorilor au fost de asemenea dezvăluite, iar staruri precum Tom Cruise, Charlize Theron, Matthew McConaughey şi Leonardo DiCaprio au fost propuşi pentru roluri în filmul despre Steve Jobs.

La final, cauza principală a eşecului proiectului pare să fie lipsa de finanţare din partea partenerilor, inclusiv Ellison şi New Regency, preşedintele Doug Belgrad declarându-i lui Amy Pascal: „Îmi place mult scenariul dar nu îmi permit să fac asta companiei”.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, David Fincher, Adam Driver, The Interview, Scott Rudin, Untitled Steve Jobs Biopic, Unbroken, Michael Fassbender

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 11 decembrie 2014 13:00
Eu nu m-am indoit niciodata de lipsa de talent actoricesc a Angelinei
santoss07 pe 25 decembrie 2014 07:05
Sunt total deacord. E frumoasa...dar e supraestimata. :(
Pantaleon pe 27 decembrie 2014 15:48
Nu e nicidecum o actrita mare, cel mult una modesta. A prins cateva roluri bune, dar faima tatalui a fost cea care a recomandat-o. Nu poti spune ca nu e o femeie frumoasa, dar e departe de a fi o actrita exceptionala. Prea mult mediatizata pentru talentul ei.
xerses pe 28 decembrie 2014 23:55
Chiar nu inteleg de ce i se da atat de multa importanta.
lili22 pe 30 mai 2015 23:12
sunt de acord, nu are talent.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells