Agentul de la U.N.C.L.E., cel mai popular film al săptămânii

de Ştefan Dobroiu în 24 Aug 2015
Comedia action cu Henry Cavill şi Armie Hammer a fost văzută de 23.000 de români în weekend

Dacă în Statele Unite Straight Outta Compton a urcat pentru a doua săptămână la rând pe cea mai înaltă treaptă în box office, în România cel mai popular lansat vinerea trecută este The Man from U.N.C.L.E./Agentul de la U.N.C.L.E. (o cronică aici), văzut de 23.690 de români.

Citeşte mai multe despre cele trei premiere ale săptămânii trecute.

Pe locul al doilea în clasament se află Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă, cu 12.485 de spectatori în weekend, şi un total de 153.257 de spectatori în patru săptămâni de la lansare. La şapte săptămâni de la premieră, Minions se menţine pe podium, cu 12.250 de spectatori. Totalul de admisii se ridică la 382.376, ceea ce consolidează poziţia secundă din topul anual a animaţiei distribuite de Ro Image.

Southpaw şi Self/less ocupă locurile patru şi cinci din clasament, cu 11.524 de spectatori şi, respectiv, 10.002 spectatori.

Premiera Sinister 2 ocupă locul şase, cu 8.574 de spectatori. Cinemagia nu a primit încă cifrele pentru Cake (o cronică aici), a treia premieră a săptămânii trecute.

Exploreaza subiecte similare:

The Man from U.N.C.L.E., Mission: Impossible - Rogue Nation, Minions, Sinister 2, Southpaw, Self/less, Cake

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells