Self/less

(2015)

Self/less: Transfer de viață

Poster Self/less Postere Self/less

Sinopsis Self/less

Mai mult
Self/less

Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluționare, menite să îi readucă tinerețea.

Damian își înscenează moartea și începe o nouă viață, departe de cunoscuți, după ce conștiința să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • Selfless

Produs de

Endgame Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Focus Features

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

Self/less
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Taguri

Box office Self/less

Weekend premieră (03.08.2015)
  • Loc 2
  • Spectatori 16.037
  • Încasări (RON) 315.941,44
Total
  • Spectatori 87.425
  • Încasări (RON) 1.511.726,48
  • Încasări (USD) 381.335,06

Părerea criticului

StefanDo pe 06 August 2015 17:49
La 38 de ani, Ryan Reynolds este în continuare aflat în căutarea marelui hit al carierei, doar că acesta cu siguranţă nu va fi Self/less: Transfer de viaţă. Regizorul de origine indiană Tarsem Singh (The Cell, The Fall, Immortals) ia o premisă interesantă, cu o mulţime de implicaţii morale şi filozofice, şi o transformă într-un action de duzină, pe care o mână de actori talentaţi nu-l pot salva de la calificativul "insuficient".

Totul începe cu Damian Hayes (Ben Kingsley), un magnat care a făcut istorie în New York, schimbând faţa oraşului de-a lungul a decenii de investiţii imobiliare. Rece şi nemilos, Damian nu se lasă învins de vârsta tot mai înaintată, dar destinul îi aruncă în cale un obstacol aparent de netrecut: un cancer ce se răspândeşte în ciuda celor mai costisitoare tratamente. Disperat, Damian apelează la o tehnologie… citeşte

7 21
SDAO pe 28 septembrie 2015 15:29
in loc sa zici ca filmu asta copiaza pe alt film tu descrii firul epic ca la Limba Romana clasa 11-a ... cine citeste atata si cui ii pasa
pe 8 decembrie 2015 00:57
Comentariu șters

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BETRulleR pe 03 Septembrie 2015 16:18
Ce legatura este intre filmul cu magnatul nemilos, gata sa fie rapus de cancer si salvat de o tehnologie miraculoasa, si filmul despre niste batai, alergaturi si impuscaturi oarecare?
M-am pregatit sa vad ceva SF si m-am trezit la un alt film, in care promisiunea initiala a fost trecuta la "intamplator". Nici o consecinta. Damian s-a transformat intr-un bataus. Unde e experienta in marile afaceri, unde a ramas rautatea si neindurarea din preambul?
In felul asta, ca motivatie a actiunii fimului, putea fi orice: de la un golan care a furat tehnologie si pana la fuga cu nevasta sefului organizatiei care incearca sa se razbune.
N-am inteles de ce au renuntat la primul film (promitator) si au facut un al doilea (banal).
Frumosul se face cu greu, si cere HAR. Ce cere il au, il AU! Ceilalti...
Actori buni, film lipsit de valoare. Daca vrei pumni si alergatura, iti… citeşte

10 10
VasyL pe 11 August 2015 23:46
Merita vazut la cinema!
Am fost si l-am vazut la cinema, Ben Kingsley de nota 10 ca intotdeauna iar Ryan Reynolds isi joaca rolul superb, urca din ce in ce mai mult pe culmile succesului, desi este actor de comedie, demonstreaza ca poate face si roluri dramatice, de thriller, suspans..
8 4
larisamaria24 pe 13 August 2015 08:24
super film, super idee...mi-a placut ft mult povestea. recomand!!!
7 4
bogdz pe 25 Septembrie 2015 12:52
N-a fost rau
Sa fim seriosi,nu e un film rau.Ok,pe la jumatatea lui te cam plictisesti si astepti sa se termine cat mai repede datorita scenelor de actiune destul de confuze si repetabile.Dar mi-a placut ideea,chiar daca nu e pusa in valoare asa de bine.In schimb nu mi-a placut cum a jucat Ryan si nici Natalie, care mi s-a parut ca o depaseste rolul pe alocuri.Vroiam sa-l vad mai mult de 20 minute pe Ben Kingsley,iar Matthew Goode e unul din preferatii mei.Per total e un film de 7 care cred ca merita sa-i acordati o sansa.Totusi,am vazut filme mai proaste care aveam asteptari mai mari.
6 0
SDAO pe 28 septembrie 2015 15:03
era plictisitor pt ca ai vazut filmu The Island si acest film nu prezinta decat o copie a acelui film... daca nu este prezentat nimic nou apare plictiseala .... asta e
SDAO pe 28 septembrie 2015 15:05
filmu The Island a fost extra bun pt ca a prezentat un concept nou nemaintalnit pan atunci... actorii puteau sa joace foarte prost ca tot era film bun pt idee... Ideea e mai importanta decat jocul actorilor decat orice.... iar daca tu copiezi o idee devine un film retard ....
catalin_ionut_23 pe 11 August 2015 22:12
Neasteptat de bun,recomand!
Acum am venit de la cinema de la acest film si pot spune ca m-a lasat uimit.Am avut retineri daca sa ma duc sa il vad ,si da merita vazut ,nu stii cand trece timpu ,povestea foarte buna te tine concentrat ,si cel mai important are si actiune ,impuscaturi .Mi-a placut,il recomand! nota mea 10
6 5
nyuszi pe 31 August 2015 19:57
Nu stiu ce-au avut criticii atata de bagat de vina, ca mie mi-a placut. Mi-a placut atat ideea filmului, cat si actorii. N-a fost fantastic, dar a fost chiar un film interesant, cu o premisa care-ti da de gandit. In ziua de azi poate nu putem sa ne transferam constiinta de sine intr-un alt corp, dar tansplanturi de organe se fac, si, din pacate, nu intotdeauna "donatiile" sunt ceea ce par a fi. Oricum, bun filmul.
5 3
emy_sinaia pe 14 Decembrie 2015 19:55
Interesant.
O abordare destul de interesanta si noua despre transferul de identitate intr-un corp nou si efectele secundare.
2 0
Sorin87 pe 06 Noiembrie 2015 21:36
Am asteptat mult filmul dupa ce am vazut trailerul mi sa parut interesant si asa a si fost
2 1
Shadow_Master pe 03 Noiembrie 2015 18:01
Trailer-ul parea destul de bun dar filmul e slabut. Îi dau un 6 doar pentru Ben Kingley.
1 0
cotzofica pe 28 Octombrie 2015 10:31
Interesantă ideea filmului, chiar dacă nu e chiar inovatoare. Începutul este bun, dar pe parcurs se tranformă într-un "action movie" cu nimic spectaculos decât alte filme de gen. Mi-ar fi plăcut ca Ben Kingsley să apară mai mult în film, sau măcar să îşi dezvăluie caracterul de magnat pragmatic şi în interpretarea lui Ryan Reynolds, dar din păcate doar numele (Damian) îi rămâne. Un film bunişor spre bun.
1 0
SDAO pe 28 Septembrie 2015 15:01
replica
Este un film inspirat din alt film numit "The Island" cu influente din "Total Recall" . Majoritatea filmelor noi au la baza concepte furate din alte filme ,concepte pe care le fac "praf" ... merge asa de nota 6 ,vazut intr-o seara de luni :)
1 0
Slightly pe 11 Iulie 2016 17:53
Nu impresioneaza
Filmul nu impresioneaza la capitolul inovatie in privinta ideii de transfer a Constiintei.
Felul in care se face acest transfer este explicat cel putin mediocru spre deloc.
Ar putea concura cu Ex.Machina insa al doilea desi are minusurile sale , se claseaza peste Self less datorita efectelor speciale.

In niciun caz nu este un film de vazut Vineri/Sambata seara, este un film de nota 6 . Personal consider ca cea mai interesanta parte a fost cea in care a jucat Ben Kingsley, adica fix Intriga :).

1 1
mtraianc pe 02 Noiembrie 2015 23:01
mi,a placut si aceasta varianta ...............................................................
1 1
andystarx pe 20 Octombrie 2015 21:09
Nota 7/10
Scenariu din filmul asta se aseamana cu cateva filme vazute,este intersant,te tine in priza pana la final,dar nu este genul de film care sa te dea pe spate ! Oricum pentru misterul sau,merita vizionat macar o data !
1 1
czinege_ioan_cristian pe 07 August 2015 22:13
Merita Vazut
Nu neaparat la cinema... dar este idee interesanta , transfer de vieti.... Mi-a placut...
1 1
catalin_ionut_23 pe 7 august 2015 23:05
Daa ! cred ca o sa il vad si ieu.Incearca sa vezi si The gift (darul,io acum am venit de la cinema si este foarte bun,pana nu vezi tot filmul,nu iti poti da seama despre ce este vorba,ie interesant.

Spune-ţi părerea despre Self/less

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Self/less
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells