Premierele săptămânii 21-27 august 2015

de Ştefan Dobroiu în 21 Aug 2015
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Trei filme foarte diferite se lansează săptămâna aceasta pe marile ecrane, prin urmare nu ai niciun motiv să nu faci o vizită la cinema într-un weekend care se anunţă mai ploios decât ne-am dori. Află din recomandările noastre cel mai distractiv titlu al săptămânii, dar şi ce altceva te-ar putea atrage în faţa marelui ecran în următoarea săptămână.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Agentul de la U.N.C.L.E./The Man from U.N.C.L.E.
Este cel mai colorat şi distractiv film văzut de ceva vreme la cinema. Nu te aştepta la originalitate sau substanţă, ci la entertainment sprinţar, umor, urmăriri şi efecte speciale. Guy Ritchie ne poartă în anii '60, în timpul Războiului Rece, când rivalitatea dintre CIA şi KGB este în floare. Doar că cele două agenţii, de obicei gata la orice pentru a-şi dejuca reciproc planurile, trebuie să facă front comun în faţa unei ameninţări globale. Agenţii de top Napoleon Solo (Henry Cavill) şi Illya Kuryakin (Armie Hammer) trebuie să lase antipatia la o parte pentru a-şi duce la bun sfârşit misiunea, dar nu înainte de a provoca un prăpăd gigantic în jur, asta în timp ce se înţeapă cu replici acide şi o sorb din priviri pe Gabby (Alicia Vikander), tânăra care ar putea fi cheia misiunii lor.

Filmul îţi ia ochii cu o superbă Romă a anilor '60, cu toalete elegante şi decoruri retro, iar soundtrack-ul îţi învăluie urechile cu unele dintre cele mai antrenante ritmuri ale perioadei. Crede-ne pe cuvânt, sunt două ore de distracţie pe cinste. Filmul este distribuit şi în format IMAX şi 4DX.

Citeşte cronica noastră aici.

Cake/Fericire cu orice preţ
Dacă crezi că Jennifer Aniston este doar o expertă în comedii romantice, ei bine, nu te înşeli deloc. Dar asta nu înseamnă că actriţa devenită celebră acum mai bine de două decenii datorită serialului Friends nu poate schimba registrul: dovadă este Cake, în care Aniston o interpretează pe Claire, o femeie ce încearcă să revină pe linia de plutire după ce o tragedie i-a distrus viaţa. Când Nina (Anna Kendrick), una dintre colegele de la grupul de terapie, se sinucide, Claire îşi dă seama că trebuie să facă ceva pentru a ieşi din impasul emoţional. Regizorul Daniel Branz altoieşte umor negru pe subiectul sumbru şi arată cum îţi poţi recupera viaţa pas cu pas, chiar când credeai că nu mai ai nicio şansă la fericire. Nominalizare la Globurile de Aur pentru pentru Aniston şi o distribuţie excelentă completată de Adriana Barraza, Felicity Huffman, William H. Macy, Sam Worthington, Mamie Gummer (pe care o vom vedea şi în Ricki and the Flash) şi Britt Robertson.

Sinister 2
După ce Sinister reuşea să încaseze în 2012 77 de milioane de dolari la un buget de doar trei milioane, era evident că ne aşteaptă un sequel. Iată că Sinister 2, care a primit rating-ul Interzis minorilor, se lansează în acest weekend pe marile ecrane, oferindu-ne o înfricoşătoare reîntâlnire cu demonul Bughuul. Tânăra mamă Courtney Collins (Shannyn Sossamon) vrea să o ia de la capăt alături de fiii ei gemeni Dylan şi Zach, numai că Bughuul va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-i poseda pe copii şi a oferi familiei acelaşi destin ca şi celorlalte familii ce au sfârşit tragic din cauza influenţei sale. Cei trei Collins vor primi ajutor dintr-o direcţie neaşteptată, dar oare mai pot fi ei salvaţi?

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a weekend-ului?

Exploreaza subiecte similare:

The Man from U.N.C.L.E., Cake, Sinister 2, Jennifer Aniston, Henry Cavill, Alicia Vikander, Armie Hammer, Guy Ritchie, Adriana Barraza, Felicity Huffman, William H. Macy, Sam Worthington, Mamie Gummer, Ricki and the Flash, Britt Robertson, Shannyn Sossamon

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 21 august 2015 17:57
Vad Agentul de la U.N.C.L.E si Sinster 2 . Sunt chiar interesante !
DeadSea07 pe 21 august 2015 20:44
Agentul de la U.N.C.L.E

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells